Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uullaaaa

pampersy z biedronki i chusteczki

Polecane posty

Gość uullaaaa

witam! jakie pampersy z biedronki dla noworodka?? jaki ma kolor opakowanie???ile jest sztuk? a i jeszcze chcialam zapytac jakie chusteczki nawilżane z biedronki polecacie? jaki mają kolor? bo widzialam że są tanie....

Gość bxjv**mnnm
Pieluch Dada nie polecam, bo sa wykonane jakby z ceraty i strasznie odparzają, natomiast chusteczki sa super najlepsze chyba jakie miałam i tez się nazywaja dada. jak chcesz zaoszczedzić na pieluchach to polecam z Kauflandu sa super, prawie takie jak orginalne pampersy. 50 szt za 25 zł.

Gość pieluszki DADA
Pieluszki DADA z Biedronki są super! 27 zl za paczkę, a ilosc sztuk zalezy od rozmiaru.Rozmiar 4-> 54 sztuki Używamy na przemian z pampersami, bo jest niewielka różnica w użytkowaniu, sa miękkie (chyba tylko rozmiar 2 jest twardszy), chłonne, nigdy nie przeciekają, nie odparzają, bez ceraty. chusteczki są super w Rossmannie, bezzapachowe - 80sztuk teraz na promocji po 3 zł (rewelacyjne)

dla noworodka są tylko od 3-6 kg za 29 zł i jest ich 72 szt ale ich nie polecam! są twarde nie chłonne moj mały cały czas je przesikiwał!

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
JA UŻYWAŁAM Z BIEDRONKI DADA I NIE NARZEKAM" 0 "ODPARZEŃ.TERAZ Z ROSMANA BEJBI DRIM TEŻ SĄ SUPER I NIE MAJĄ ANI JEDNE ANI DRUGIE CERATKI.CHUSTECZKI DADA SĄ TEŻ DOBRE

a ja ich uzywam od narodzin dziecka i bardzo sobie chwalę-nigdy nie przesikane,bardzo przewiewne-nie wiem co to odparzona pupa:))chusteczki tez kupuje,ale te rumiankowe-lawendowe nam nie podeszły

Gość chusteczki fioletowe i zielone
(dada lavender i dada naturals), a pieluchy dada premium mini (chyba mini, bo nie wiem czy są newborn - sama kupowałam bella happy).

Gość azxcvnm
chusteczki ujdą ale pieluchy są okropne jakies takie grubaśne

Gość dobra spacerówka
chusteczki są całkiem w porzadku, ale jeszcze lepsze są z tesco takie zielone! wymiatają! najgorsze są huggisa-zwykły papier, nawet nie nawilżony wystarczajaco Pieluch dada tez nie polecam, sztywne jak nie wiem co! najlepsze sa bella happy i dla maluchów orginalne pampersy, bo już jak zaczynaja chodzić to pampery szybko zaczynają się robic jakby worek i wisieć do kolan heheh smiesznie to wygląda, bo wcale nie jest jeszcze pełny a tak wygląda, szczególnie latem jak dziewczynka ma sukieneczke czy spódnieczkę i tylko pampersa(ja musioałam wtedy na papma majktki zakładac bo wygladało to głupio co najmniej)

Gość agnieszkakrakow12345
pampersy rulez!!

Chusteczki DADA 3,99 zł - rewelacja (jak orginalne pampersy). Pieluszki DADA 27 zł (sztuk różnie/ zależy od rozmiaru) moim zdaniem też są super - minimalnie gorsze od orginału, ale to nie wielka różnica.

Gość dla mnie pieluchy dada premium
to najlepsze pieluchy na rynku! wcale nie są z ceraty! ...pampersy oryginalne nam przeciekały w nocy a w dzień ten wkład się zbrylał, hugissy były strasznie twarde, dada sa może sztywniejsze troche od papersów (mają grubszy wkład) ale za to jakie chłonne - moje dziecko bardzo duzo pije i one jako jedyne starczają na całą noc! do tego dobra stała cena 27zł - nie trzeba latac po promocjach - jak robią Ci jadacy na oryginalnych papersach :P ...chusteczek za to nie polecam z biedronki, bo mają paskudny skład - duzo konserwantów, no niby sa wilgotne, ale tez zostawiają na skórze jakiś taki ślad klejący :O chusteczki kupuję w Rossmanie z serii babydream 0 te białe 0 moze nie są aż tak mokre, ale mają przyjazny dla skóry skład i tez sa tanie.