Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ta co wpadła

wesele -PYTANIE

Polecane posty

Gość tak to ta co wpadła

Hej, chodzi o to, że w sobotę mam wesele, a że jest to bardzo daleko wyruszam już w piątek.. chodzi o fryzurę- mam długie proste wlosy, znacie jakies proste a efektowne upięcie, które mogę zrobić sama? bo fryzjer raczej odpada:( sadzicie, ze wypada isc poprostu w rozpuszczonych wlosach??(nie bedzie to wyglądać jakś wiejsko jak wszyscy będa miec koki??)

ja ostatnio jak byłem na weselu była laska z rozpuszczonymi włosami, myślę że nic dziwnego/wiejskiego w tym nie będzie

Gość tak to ta co wpadła
dzieki

Gość tak to ta co wpadła

Gość bxjv**mnnm
z tego co wiem to koki sa wiejskie!!!

teraz właśnie coraz rzadziej są koki na weselach- zwłaszcza u młodych dziewczyn. jeśli masz ładne włoski to mogą spokojnie być rozpuszczone:)

Gość tak to ta co wpadła
tylko że one są naprawde długie - do połowy pleców- i nie wiem czy to bedzie ładnie wyglądało:(

to może wyprostuj na prostownicy i polakieruj. ew. wybierz się jeszcze dzisiaj lub jutro do fryzjerki na podcięcie końcówek, tak żeby się włosy rozpuszczone ładnie proezentowały

Gość bxjv**mnnm
no to zepnij dwoma spinkami po boku, albo zrób kucyk taki na boku i zamiast gumki do wiązania użyj wlasnych włosów albo jakąs taka większa gumke z kwiatkiem pod kolor sukienki....mozliwości jst mnóstwo, a takie natapirzone koki sa juz naprawde nie modne.

Fajnie może wyglądać kucyk z całych włosów zaczesanych do tyłu - taki dosyć wysoko - na linii oczu. Możesz okręcić pasmem włosów gumkę, żeby nie było jej widać - taka fryzura jest schludna i ładna;) Możesz też całe włosy zgarnąć na jedna stronę, podpiąć wsuwkami i wpiąć kwiat we włosy;)

Gość tak to ta co wpadła
własnie o tym kucyku też myślałam, aczkolwiek nie jestem do niego przekonana w 100%

Gość czatoholiczka
A może by faktycznie upięcie do góry nie byłoby takie złe? Nie musi to być koniecznie kok, a pannie młodej będzie znacznie wygodniej niż w dłuuugich rozpuszczonych włosach... Każda hurtownia ozdób do włosów posiada w swoim asortymencie ozdoby do włosów odpowiednie na ślub.