Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoholoi

kto mi wyliczy dni??

Polecane posty

Gość hoholoi

juz nie moge sie w tym polapac... okres zaczyna sie 24 a konczy 30 wiec kiedy mam dni plodne a kiedy nie ktos chetny do pomocy??

Gość dni płodne są w połowie
cyklu

Gość mżawka...
organizm to nie maszyna... każdy ma inaczej i nie możesz polegać na internetowych kalkulatorach, bo się możesz bardzo zdziwić... te tylko w przybliżeniu podadzą Ci wyniki, co nie znaczy że tak będzie... to nie jest dobry sposób na antykoncepcję albo planowanie rodziny... trzeba się sobie trochę poprzyglądać żeby się tego dowiedzieć.

Gość chyba nic nei kapujesz
ważne ile dni ma cały cykl a nie dni kiedy masz krwawienie cykl liczymy od pierwszego dnia krwawienia do dnia poprzedzającego następną miesiączkę znając przybliżoną długość cyklu możesz w necie w kalulatorze obliczyć kiedy przypada owulacja i kiedy są dni płodne przecież na logikę: nie masz okresu każdego 25 miesiąca, chociażby dlatego że miesiace mają różną ilość dni oraz dlatego że cykl trwa około 3 tygodni a nie 4

Gość chyba nic nei kapujesz
a więc w jakim dniu rozpoczeła sie poprzednia miesiączka ? od dnia Xsierpnia do dnia 23 września = długość cyklu

Gość hoholoi
no wlasnie w tym problem bo przez ok 4 miesiace okres zaczyna mi sie zawsze 24 kazdego miesciaca a konczy 29,30 wiec juz nie wiem jak to obliczac

owulacja nie zawsze jest w środku cyklu - ja przy cyklach 26, 27 dni miałam owulację ok 16 dnia. i tego mi żaden kalkulator nie policzy prawidłowo :)