Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinkaala__

kto ogladał wczoraj po 23 na jedynce "Spustoszenie"???jedno pytanie

Polecane posty

Gość filipinkaala__

obejrzałam praktycznie cały ale przegapiłam moment, gdy te laski juz były na tej imprezie w motelu i spytały czy moga dołaczyc sie do gangu i tamci powiedzieli ze musza zagrac w kosci, wiem na czym miało to polegac ale nie wiem jak sie to potoczyło, nastepne co widzialam to jak ta brunetka opowiedziała o tym rodzicom tej blondynki(jej przyjaciółki)...i tamta potem niby próbowała podciac sobie zyły, a chlopak tej brunetki pojechał do tych slumsów i minał sie autami z tymi z gangów i słychac strzały...ale ze nie wiem co tam sie stało na tej imprezie to nie rozumiem zakonczenia:o kto do kogo strzelił i czemu:o KTO OGLADAŁ, NIECH OPOWIE BRAKUJACA CZESC!!!

Gość filipinkaala__
hehe dzięki Myrevin,ale chciałabym się dowiedziec czegos więcej:p bo nie wiem czy w koncu one sie bzykały z tymi meksykanami,a jak tak to czy dobrowolnie , czy zostaly zgwałcone:o bo w sumie to same sie o to prosiły. Bez tego fragmentu nie jestem w stanie zrozumiec filmu...a dał mi do myslenia ... przegapiłam dosłownie kilka minut

Gość filipinkaala__
podnosze, na pewno wiele osób oglądało!

Gość filipinkaala__
up up up szukałam w necie recenzji,opinii itp ale nie znalazłam odp. na moje pyt.:(

Gość adza
Już dawno oglądałam ten film, ale wydaje mi się, że tam była taka sytuacja, że miało dojść do zbliżenia, ale wkońcu ta laska grana przez Anne Hathaway się skapnęła że nie da rady i przerwała akcję . Pamiętam tylko że Ci kolesie byli wkurzeni. Tylko nie pamiętam czy tylko ona jedna uciekła czy i tą swoją kumpelę wyciągnęła. Jakby co to sprawdzę w domu, bo mam ten film i dam znać.

Gość filipinkaala__
adza-daj znac:)

Gość filipinkaala__
up