Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajka na dobranoc

cate z czatu mily, przez telefon szok

Polecane posty

Gość bajka na dobranoc

sluchajcie, poznalam faceta 2 tygodnie na czacie. przed chwila pierwszy raz do mnie zadzwonil i jestem w szoku. uslyszalam jego glos i jestem jakas rozczarowana i sie brzydze nagle. wie ze on to wyczul bo powiedzial,ze jestem zdystansowana. przez 2 tygodnie codziennie pisalismy na czacie. nie bylo zadnego szalu czy cos takiego,po prostu dobrze mi bylo z nim pisac. ale gadac to wogole nie. i nie wiem dlaczego zaczelam sie brzydzic nim:-O nie wiem czy zerwac kontakt i jak..co mam mu powiedziec? tWOJ GLOS MI SIE NIE PODOBA? to nie chodzi o glos..sama nie wiem o co :-( jest kulturalny itp...moze sobie wmawiam cos,ze jest oblesny bo 18 lat starszy ode mnie..nie wiem..

Gość bajka na dobranoc
facet z czatu mialo byc..sorry

Gość wot wot wot
ale co w jego glosie bylo nie tak? jak z toba rozmawial?

Gość bajka na dobranoc
nie wiem...zoladek mi sie skurczyl jak uslyszalam jego glos :-( i nie chcialo mi sie gadac...po 5 min powiedzialam, ze musze sie przyzwyczaic do rozmow przez tel i skonczylismy rozmowe...cholera nie wiem sama i zle sie czuje :-( jest cos takiego jak chemia przez telefon??? moze wyobrazalam sobie bardziej meski glos...nie wiem no..a nie chce mu zrobic przykrosci :-(

Gość wot wot wot
a fota widzialas? go na zdjeciu?

Gość bajka na dobranoc
juz wiem o co chodzi:-O on ma 53 lata..przez telefon brzmial po prostu jak stary,zmeczony dziadek :-(:-(:-(wyobrazlam go sobie inaczej ze zdjecia i z pisania na czacie....

Gość wot wot wot
to nie poznalas na zdjeciu dziadka ??? to chyba sie dobrze kamuflowal......... dziewczyno nie dawaj numeru ludziom z czata !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bajka na dobranoc
bez przesady, dalam mu numer komorki a nie stacjonarny. mieszkam za granica i tu nikt takich numerow nie wywija. jaby byl zboczony to bym z nim nie rozmawiala przez czat i nie dala numeru.

Gość bajka na dobranoc
na zdjeciu duzo mlodziej wyglada:-O

Gość bajka na dobranoc
no i co mam mu powiedziec,ze za stary jest dla mnie?

Gość bajka na dobranoc
i co mam zrobic? napisalam mu zebysmy zostali przyjaciolmi, bo mam uczucie,ze to nie jest to. obrazil sie i wyszedl bez slowa z czata :-( jest mi smutno. mieszkamy 500 km od siebie, on jest wdowcem,ma 2 corki 12 i 16 lat ktore wychowuje... powiedzialam,ze nie przeprowadze sie do jego miasta. ale on powiedzial,ze przeciez powinnysmy zbudowac nasz zwiazek,zanim dojdzie do takich decyzji. ma na mysli czatowanie i telefonowanie :-( gdyby nie mial tych dzieci i nie byl taki stary to by mi nie przeszkadzalo. jednak mam uczucia dla niego...co mam zrobic? on pewnie sie juz nie odezwie :-(

w pierwszym poście pytałaś jak z nim zerwać kontakt,a w ostatnim,jak się obraził to masz problem,bo coś tam do niego czujesz jesteś bardzo niezdecydowana,nie wiedziałaś,że ma dzieci? nie wiedziałaś ile ma lat?-bo teraz to te dwie przyczyny Ci przeszkadzają.. moja koleżanka mi opowiadała,jak zadzwonił do niej facet z ofertą ubezpieczenia,miał tak piękny głos i poczucie humoru (a koleżanka łatwo nawiązuje kontakty) to przez tel. prawie flirtowali,zaprosiła go do domu,żeby przedstawił szczegóły oferty,przyszedł-facet ok.150 cm wzrostu,chudziutki,w za dużej koszuli,w za dużym krawacie,brzydki jak noc-lejemy z tego do tej pory :D skoro mieszkacie tak daleko od siebie,to przecież nie zjawi się znienacka pod Twoimi drzwiami,mogłaś trochę pociągnąć znajomość i zobaczyć,co z tego wyniknie a skoro już się obraził,to daj mu spokój