Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila19xx

Boje sie jezdzic samochodem z moim chłopakiem.

Polecane posty

Gość Kamila19xx

Boje sie o niego i o siebie. jak jade z nim to siedze w napięciu i nie moge doczekac sie az dojedziemy. moim zdaniem on strasznie niebezpiecznie jezdzi, po pierwsze za szybko, wyprzedza na zakrętach, nieraz ledwo zdarza przed samochodem z przeciwka, wyprzedza te wielkie tiry po kilka na raz, gwałtownie hamuje ze rzuca mną z przodu jak workiem kartofli. ja mu zwracam na to uwage, nawet krzycze ale on mówi ze jezdzi normalnie i zebym nie panikowala. a poza tym jak nie mam prawka to skad moge wiedziec jak się jezdzi. najgorzej boje się o niego bo jak mnie np odwozi do domu to pozniej wraca sam po nocy i wiem ze jedzie szybko:(

Gość Realny Realista
Wyluzuj, rozpiździ się kiedyś jak większość niezrównoważonych szczyli za kierownicą 🖐️

Gość Kamila19xx
Podczas jazdy robię mu loda.

Gość Kamila19xx
wiecie co mnie nie bawią te podszywy gamonie:O tylko ze on ma prawko juz z 7 lat wiec nie jest mlodym kierowca

Gość gchfghdfhf
no i się rozpiździ kiedyś bo normalnie to on nie jeździ lepiej ogranicz jazdy z nim

Gość Kamila19xx
ale co z tego ze nie bede z nim jezdzic, skoro on sam i tak bedzie jezdził a ja sie boje o niego rozumiecie

Gość gchfghdfhf
i tak wątpie że mu coś przetłumaczysz, a jak nie będziesz z nim jeździć to chociaż sam się rozpiździ a nie z tobą

Gość fgjgfvjkukcguklfuylfyul
głupiego masz chłopaka bo sama glupia jesteś to się dopbraliście wspaniale!