Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

zazdrosne paszkwile

Polecane posty

waga 50kg/173cm,wiek 23 lat -1 ciąza nogi dł. 84cm (mierzone od wewnatrz) piersi 70C talia 63cm biodra 85cm rozmiar stopy 37 rozmiar ciuchow -xs /34,spodnie xxs/32 nie puscilam sie z bogatym ale nie ulega faktu ze jest teraz bogaty zazdrosne paszkwile

Gość fdsfsds
czego ci zazdroscic? ze 23 lata i juz w ciazy??? o matko w zyciu bym sobie zycia tak nie zmarnowała. pewnie bez wykształcenia, albo z marnym, pracuje w sklepie lub na magazynie, bez studiów a ostatnie wakacje nad bałtykiem. taaaaa jest ci czego zazdroscic.

Gość KOKOROKOKOKO
hahahaahah najbardziej zazdroszcze tego dziecko w wieku 23 lat :-D naprawde. kurcze przegralam zycie- mam 25 lat i bez "1 ciaza". ps ladna figura to nie wszystko- twarz tez ma znaczenie :-) :-) :-)

"Paszkwil (wł. pasquillo) utwór literacki, często anonimowy, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy." Teraz moda na wyzywanie kogoś od utworów literackich? :D

dziecko 3 letnie juz dawno pozegnane butelki ,ząbki,kolki,wstawanie po nocach itp.) studiuje sobie na prywatnej uczelni bo mnie stac ,nie pracuje ,siedze sobie w domu...dziecko chodzi do prywatnego przedszkola:) no i w sumie czas spedzam na wyszukiwaniu fajnych rzeczy na allegro ,nie mam limitu na wydawanie :)codziennie cos sobie klikam:)

Gość endrjuuu
hahah boze dziewczyno o czym ty piszesz tutaj? ze KLIKASZ SE NA ALLEGRO??! nie wierze- rzeczywiscie masz ekstra zycie i studia za pieniadze nooo super- pewnie kosmetologia sadzac po twym hobby :-) i dziecko urodzilas w wieku 20 lat- inne z zazdrosci juz umieraja :-D ps gdzie stare fotki?? eeeej :-( :-D

same zalety w wieku 30 lat moje dziecko bedzie mialo 10 lat:) wiecej dzieci nie chcemy bo jestesmy wygodni....no a w trakcie budowa naszego domku:) zyc nie umierać:)

Szkoda że pod kopułą nic nie ma , a jedyne czym się chwalisz to pseudo ładna gęba (jak dla mnie to wyglądasz tak jakbyś miała spięcie w inkubatorze) i jakaś tam figura. Co z tego że facet się za Tobą obejrzy jak przy pierwszym otworzeniu przez Ciebie ust zaniecha konwersacji?? Skąd się biorą taki puste i durne lalki??

czemu próbujesz zdobyć sławę na Kafe??? A niby to jest portal mądrych kobiet... skoro jestes taka idealna to czemu nie zajmiesz sie sobą tylko leczysz swe kompleksy tutaj...po wczorajszym chyba nikt z Tobą tu normalnie nie pogada

Gość endrjuuu
studiuje sobie na prywatnej uczelni bo mnie stac ,nie pracuje ,siedze sobie w domu...dziecko chodzi do prywatnego przedszkola no i w sumie czas spedzam na wyszukiwaniu fajnych rzeczy na allegro ,nie mam limitu na wydawanie codziennie cos sobie klikam hahahah sorry ale ne moge z tego normalnie haahha :-D you made my day!!!szcz. ostatnie zdanie! :-D siedzisz se w domu mowisz- super, rozwijasz sie zapewne i masz powalajaca osobowosc dzieki temu siedzeniu na kafe. dzizas co jest z tymi kobietami w tych czasach?? mi zawsze imponowaly niezalezne, ambitne kobiety jak wiekszosci wartosciowych mezczyzn... ty z pewnoscia sie do takich nie zaliczasz na temat wygladu nic nie napisze :-O

Gość naaaajpiękniejsza
witaj jenny kolezanko!!!!!!!!!

Gość koronkastonka
taaak taaaak my tu wszyscy umieramy z zazdrosci... 1 ciaza :-D zyc nie umierac rzeczywiscie:-O

Gość laliqowa
SZMATO myslisz ze jak wstawisz inna fotke bo wszyscy cie wyzwali od koni t cos zmienia? i tak jestes koniowata z twarzy. Mam ci zazdroscic 50 kg kobyło?:D ja mam 170 cm i waze 56 a chce jeszcze przytyc:O wiec o czym my piszemy.... mam ci zazdroscic ze nie masz zadnego doswiadczenia zawodowego? mam ci zazdroscic ze nie masz znajomych i tylko siedzisz w domu a twoim najlepszym prezyjacielem jest allegro?:D nie rozsmieszaj mnie:D

Gość koronkastonka
ps ja mam 58cm w talii i nie chwale sie tym bo uwazam ze to zalosne. cos musi byc nie tak skoro wszystkich probujesz tu przekonac jakie masz zajebiste zycie i zajebisty wyglad :-O

Gość eusfh cmjidufc
A ja cie znam...jak juz takie głupoty piszesz, to nie zamieszczaj fotki:( widzimy sie prawie codziennie:O ty mnie nie znasz.... może zainwestuj w dobre obuwie...jeżu, no wtopa:(

haha ej no jej życie ja uszczęśliwia :P co z tego że jest nieciekawe .... zero wyzwań , zero wysiłku, zero satysfakcji :P ja ci nie zazdroszczę , dla mnie to co napisałaś to nuda jedna wielka a co to wyglądu szału nie ma ;) oj jenifer jenifer :P

Aha, czyli sama stwierdziłaś, że jesteś nierozwinięta. Utrzymanka męża, która umrze z głodu, jak mąż ją kopnie w dupę. Na dodatek z dwucyfrowym IQ i bez pasji. Bardzo Ci współczuję.

hmmm moge przytyc jeszcze 2-3 kg wiecej nie chce mam drobne kosci i 56kg wygladalam nie apetycznie:) kazdy ma inna budowe ciala jak jestes taka inteligentna powinnas to wiedziec swoja droga:P . Teraz mam nowe dodatkowe zajecia oprocz studiow ,podgladam budowe domku ;)

Gość laliqowa
ty przy 50 kg wygladasz nieapetycznie:O jezeli uwazasz ze pieniadze to WSZYSTKO to wspolczuje ci... Zaloze sie ze nie masz zadnych kolezanek. nikt nie chcial by miec takie kolezanki a n pewno ja bym sie do niej nie przyznawala. siedxzisz tylko na dupie w domu i lazisz po necie. Zajebista perspektwa na zycie:D