Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

zazdrosne paszkwile

Polecane posty

jenny konico nuda zawiewa wymysl cos jeszcze i daj wiecej zdjec prosimy:)maz kolekcjonuje albumy o koniach to akurat jak znalazl

Gość małpa@
lubie takich pajacow netowych ktorzy wszystko maja i sa piekni ale coz bez nich zycie jest smutne:)

Gość małpa@
tak jak ty bo ty jestes tu caly czas cos szybko ci to przyjechało pewnie jestes vipem w swojej wsi

Gość małpa@
szkoda jednego pajaca mniej ojjoj

Gość KOKOROKOKOKO
ach jenyfer jenyfer :-D zawiodlam sie, bo nuda juz wieje. pierwsze strony najlepsze :-D

Gość jenifer....
niestety moje życie już nudne nie jest,po tym jakie w nim KONICA pojawila. Pasza przyjechala,to jak będziesz wpieprzac to siano to woda popijaj zeby ci gdzies w gardle nie stanelo

Gość małpa@
ciekawe jak rzała jak siano zobaczyła hehe

jeny,co za PUSTAK. ja tez kase mam, duzy dom, piekne ciuchy. ale wiesz, sa wyzsze wartosci. i przdewszystkim w wieku 16 lat ksztalce sie i sama zarabiam. i jak tak dalej pojdzie to do 23 roku zycia bede ustawiona conajmniej do 50 . i co z tego? pojde na studia, bede zwiedzac, by pod koniec zycia powiedziec sobie ze to nie bylo marnowanie czasu na lezenie i internet, ze cos z tego wynioslam.

Gość małpa@
juz zjadlas no no chyba duzo wody pilas

Gość małpa@
ale fajnie ze PAJAC WROCIŁ

Gość małpa@
NO CIESZYMY SIE

Gość jenifer....
POPRAWKA DLA WAS DZIEWCZYNY (nie dla konicy): Moje zycie nudne nie jest po tym jak sie w nim KONICA pojawiła

Gość a to mąż leje na ciebie
w czasie obiadu:O nie wiem jak u was ale jak my jesteśmy wszyscy w domu to razem przy stole jemy tylko pies osobno żre:D

Gość małpa@
NO ALE SIE JUZ GUBISZ W TYM CO PISZESZ A CO ROBISZ? MAZ CIE CHYBA NA IMPREZIE POZNA MALA WPADKA I MA HEMOROIDA NA DUPIE

Gość jenifer....
konica wpieprza az je te siano uszami wychodzi. KONICO, a ostatnio widzialam cie w tv na animal planet, to się lansowałaś z innymi kobyłkami

Gość małpa@
PRZYJDZ JA BEDE ALE CZY Z TAKIMI IDIOTKAMI NIE JEST WESOLO CHOCIAZ SIE HUMOR POPRAWIA:)

no w sumie. ale zzal mi takich ludzi naprawde.. i nie chodzi o kwestie religii, ze kiedys ich spotka kara. po prostu, kasa to nie przyszlosc.

Gość małpa@
WIESZ MOZE W JEJ GŁOWIE MA PIENIADZE ALE ZDROWIA I MOZGU ZA NIE NIE KUPI :)

Gość jenifer....
wiecie co,mi tez jej zal. Współczuje jej,że ma taką końską twarz :( na dodatek pusta i jak z tym żyć? Eh

Gość jenifer....
tak racja rozumu i zdrowia nie kupi. Przekona się jeszcze. Teraz się chwali jaka bogata,a my dla niej jesteśmy nikim... Ale PAN BÓG NIE RUCHLIWY,ALE SPRAWIEDLIWY... Jeszcze sie przekona ten 'paszkwil'

Gość jenifer....
katharsis - to Twoje zdjęcie? Jeśli tak,to piękna z Ciebie kobieta :)

Gość pleleumppolelum
jezeli chodzi o wspolnotę majątkową to moja droga jennifer powstaje ona dopiero w momencie zawarcia zwiazku malzenskiego. Jezeli wiec wzielas slub 10 m-cy temu to przy rozwodzie DOSTANIESZ TYLKO TO CZEGO SIE DOROBILAS OD DNIA SLUBU KOCHANA. Zacznij lepiej robic cos wlasnego. nie patrz na to co dostalabys po rozwodzie bo jezeli maz wykaze ze lezalas i pachnialas i NIC NIE WNIOSLAS do malzenstwa to zostaniesz z niczym kochana.

Gość małpa@
NO TO SA PIEKNE NATURALNE KOBIETKI

Gość konica
ihahahaha:D nie no hit dnia, parsknelam smiechem:D jennifer dziekuje za twoja nieodparta glupote