Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

zazdrosne paszkwile

Polecane posty

o kurwa a patrzcie to! to jej jej komentarz do topiku co zrobiliscie najbardziej oblesnego w zyciu:D jennifer8787*** topik dla mnie stworzony ... w swoje 18 urodziny uchlalam sie po raz pierwszpilam wodke jak sie dosadzilam to sie nachlalam ,ale jeszcze bylam na nogach .Razem z kuzynka przechodzilismy kolo dworca a mi zachcialo sie kupe i zaloylam sie z kuzynka ze zrobie kupe przed dworcem na srodku ulicy byla 1 w nocy wiec usiadlam na srodku ulicy i sie zesralam jak chodzilam do mojeg chlopaka (obecnego meza_) wsttydzilam sie robic siku u niego bo jego stary mial obok pokoj .Wiec prosilam go zeby przynosil worki sniadaniowe ,siadalam kolo lozka i sikalam do woreczka a nastepnie wyrzucalam przez okienko

jennifer8787*** mojego meza wyhaczylam na czacie -razem 5 lat ,dziecko

Gość jennifer....
wiecie co dziewczyny.... Ten koń nie ma za grosz 'klasy' :O NIE WIEM GDZIE TA WIEŚNIACZKA MIESZKA! ALE WIEM JEDNO,PRZYNOSI WSTYD SWOJEJ WSI. Mam nadzieje,że jej ogier przeczyta to co ona wypisuje tu na kafe.

Gość ciemno
autorka, no cóz patrze i mysle ze oczy ma ładne... moze nawet i nie jest glupia ale... jestem zbyt biedna dla niej, pewnie nie chcialaby takiej biednej kolezanki hlip hlip ;( :)

jakie 3 inne osobby, jaka aktorka? bez jaj haha :D moge to udowadniac , juz nieraz to robilam i sie ludzie zblaznili, poszukaj sobie. zreszta nikt mi wierzyc nie musi, skad pewnosc ze i ja aktorka nie jestem? :D

Gość jennifer....
ona ściemnia z tym bogactwem.... jej chłopak (obecny mąż) mieszkał w małym mieszkanku,gdzie kibel znajdował sie obok pokoju. Jakby był taki nadziany to by mieszkał w jakiejś willi z 5 kiblami

konico, nie żebym coś do ciebie miała, ale jak poprawiasz czyjeś słownictwo to pilnuj również swojego (portFel) :-)

Gość tak mowimy czesto
wybacz droga jennifer ale paszkiwl nie moze byc zazdrosny bo rzecz nie moze byc a przeciez paszkwil jest rzecza a jelsi chodzi ci o to ze jakies oosby sa z forum zazdrosne to poprostu naucz sie uzywac slow stosownie do znaczenia cos ta Twoja prywatna szkola nie ma zbyt wysokiego poziomu skoro przyjmuje takie niedouczone osoby jak Ty nie wiem czym sie chwalisz bo jako sooba jako czlowiek nie przedstawiasz zadnej wartosci

"jenifer.... to konie nie wpieprzają siana? To zatem: wio do fast foodow! " - haha:D ale się uśmiałam:D Słuchajcie ludzie.. a moim zdaniem może być podobna sytuacja jak u mojej znajomej. Ja obstawiam, że ten jej mąż jest (z niewiadomych względów-może tych wymiarów:P ) o nią mega zazdrosny, machnął jej dzieciaka, bo chciał ją na jakiś czas usidlić w domu. Pewnie piana mu leci z gęby jak ona chce gdzieś wyjść- stąd to jej "nic nie robienie " i nawet zakupy na allegro. I sypie jej kasą, żeby nie miała powodów wyjść z domu i pracować. I jest mega nieszczęśliwa z tego powodu, że mężuś chce aby siedziała w domciu 24h/dobe i stąd te jej posty (bo cóż robić będąc uwięzionym w domu:P ). Serio takie są moje przypuszczenia.

Gość tak mowimy czesto
wybacz droga jennifer ale paszkiwl nie moze byc zazdrosny bo rzecz nie moze byc zazdrosna a przeciez paszkwil jest rzecza*

sugar_kane akurat z tym "portwelem" to bylo specjalnie;) a mnie sie wydaje ze jennifer nie ma przyjaciol. Sama napisala ze jej kolezanki ze studiow jej zazrdoszcza i nie ma z nimi o czym rozmawiac...wydaje mi sie ze oprocz meza nie ma nikogo

sugar_kane jak ladnie do mnie napisalas... "koniczko" :D super zdrobnienie:D Gdzie nasza koniczka sie podziala? mam ochote ja dalej bluzgac bom sie nudze

Gość paszkwillla
jak wklejacie zdjecia? bo ja nie umiem?:(

Gość AngelaC
masakra.

Gość AngelaC
wchodzisz na voila.pl i tam zrzucasz z kompa

Gość paszkwillla
a macie zdjecie jej tylka?:D bo kiedys wrzucala

Gość jenifer....
i ona potrafi nad takim zdjęciem napisać: Najpiękniejsza z najpiękniejszych... Jakoś tak