Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalamla

Znalazłabym sponsora, ale nie za sex a za spotkania towarzyskie

Polecane posty

Gość szalamla

tak sie zastanawiam czy daloby sie znalezc sponsora, ktory niechcialby sexu a bardziej towarzystwa na spotkanie biznesowe, czy cos takiego. Czesto jest tak ze mezczyzni nie maja czasu na kobiety, a potrzebują inteligentnej, oczytanej i sympatycznej kobiety na wieczor. Jak myslicie daloby sie?

Gość ek83fa21
Ja Cię chcę. Ale musiałabyś chodzić boso.

Gość gracjanilusjonista
wszystko sprowadza się do prokreacji ;) nie licz na to :)

Gość Jeszcze mąż
Wpadłabyś do mnie na wieczór (podkreślam wieczór, nie noc)?

Gość multimedia
niebardzo wierze w powodzenie tego, czego oczekujesz faceci to swinie oni potrzebuja ruchac my, kobiety potrzebujemy towarzystwa, potrzebujemy pogadac, zwierzyc sie, poradzic... oni to maja gleboko w nosie

Gość tirurirubleble
to się nazywa mecenat a nie sponsoring- doucz się dziecko !

Gość szalamla
nie pouczaj mnie, nie nam profesjonalnych nazw takich rzeczy. Tak tylko pytam, nie mam zamiaru pracowac dupą bo za bardzo siebie szanuję, ale na spotkanie biznesowe chetnie bym poszła, dotrzymując komuś towarzystwa

Gość szalamla
a i mecenatem bym raczej tego nie nazwała...

Do multimedia.. tez tak mysle! niestety kobietra bez sexu sie obejdzie wystarczy jej rozmowa mily flirt a facet nie .znajdzie inna zeby pobajerowac

Gość tirurirubleble
jednak nie przeczytałaś co to jest - wróć do lektury. Jak sobie wyobrażasz w takim układzie towarzyszenie w spotkaniu biznesowym ? że będziesz się głupio usmiechac tylko bo jak wywnioskowałam tylko na to cie stać ? i za to tylko weźmiesz kasę - oooj mylisz się złotko. Na 100 % na koniec wieczoru przeleci ci cie za free na swoje własne życzenie i zapewne nie tylko taki biznesmen

Gość szalamla
no szkoda bo w sumie to by bylo fajne rozwiązanie. w dzisiejszych czasach tylko dupa mozna dorobic.... szkoda, szkoda

Gość szalamla
posluchaj pipko, wiec co znaczy mecenat ale nie odnioslabym tego do tej formy rozumiesz ? i nie mam zamiaru stac i sie usmiechac tylko towarzyszyc, udzielac sie w dyskusji, nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz, nie wiesz o czym mozna ze mna porozmawiac a o czym nie! strasznie namolna i upierdliwa jestes

Gość szalamla
posluchaj pipko, wiec co znaczy mecenat ale nie odnioslabym tego do tej formy rozumiesz ? i nie mam zamiaru stac i sie usmiechac tylko towarzyszyc, udzielac sie w dyskusji, nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz, nie wiesz o czym mozna ze mna porozmawiac a o czym nie! strasznie namolna i upierdliwa jestes

Gość tirurirubleble
Chciałam Ci powiedzieć,że takie teksty jakie piszesz podlegają pod art.216 kodeksu karnego, wystarczy jeden telefon i już wiem gdzie i skąd klikasz, mysle że nikt nie będzie się bawić w grzywnę tylko dostaiesz od razu odsiadkę na calutki roczek, a tam no coż...panienki na pewno są napalone.

Gość szalamla
nie wystraszysz mnie takimi pierdolami, nie mam pieciu lat..