Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka spod okienka nie pęka

Pragnę wielkiej miłości jak znad morza do Zakopanego.

Polecane posty

Jestem tak cholernie niepoprawną romantyczką...:O Aż się sama w tym gubię. Nie kręci mnie chodzenie na randki do clubów czy na piwo czy w ogóle do miasta. Chciałabym poznać kogoś w jakiejś dramatycznej sytuacji, albo gdzieś na wsi latem żeby było romantycznie i żeby ten ktoś mnie bardzo kochał. Dawniej ludzie się nie rozwodzili i jak kochali to do samej śmierci a teraz ludzie lubią sobie zdradzać, rozwodzić się i tak w kółko. Jestem dość ładna, ale z figurą tak średnio. Tzn jestem szczupła ale do modelki jeszcze szmat. Ehhh...mieszkać sobie w jakimś starym wyremontowanym dworku z dala od zgiełku miasta... Komuś się przytrafiła taka miłość?

Gość To ja fantazjujący o damskich
Ja bym cię tak pokochał,jeżeli to było by to coś.

czyli co? to przysłowiowe "to coś"? Mi nawet nie zależy na wyglądzie drugiej połówki. Musi mnie pociągać, być dobry, kochać mnie...no i te okoliczności poznania ahhh...

Gość WróżbitaMaciej
KARTY BARDZO WYRAZNI POKAZUJA BLOKADE, ALE JEST SZANSA W 2020 NA POPRAWE ROKOWAN W TEJ SPRAWIE NIE USTAWAJ W STARANIACH.

Gość To ja fantazjujący o damskich
Musimy nadawać na zbliżonych falach,pod wzglęem tego co nas w sobie pocią i łączy nas ze sobą,tego nie da się zdefiniować.

uciekaj stąd szatanie wróżbito

jesteś też romantykiem? ;P

Gość fgjgfvjkukcguklfuylfyul
masz optymalne bmi albo podchodzące prawie pod 30 zapewne. romantycy nie mogą pracowac z głupcami! romantyczki muszą być dziewicami!

Gość fgjgfvjkukcguklfuylfyul
rtomanryzm to seria gier komputerowych zwana final fantasy i romantyczny wątek z meryl und snejkiem w metal gear solid 1 był!