Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanazalamana

24 lata i wciaz sama...

Polecane posty

Gość kaska_w
fajnie malutk-az ci zazdroscze:)

kaska w jeszcze nie ma czego :)okaze sie pewnie jak bedzie ale wiesz ja mam pecha do facetow olewaja mnie wiec pewnie bedzie i tak w tym przypadku

Gość kaska_w
wlasnie:) w koncu musi trafic sie TEN JEDYNY:)

Gość Lux deLux
kapselka no tak mi się wydaję... nie wiem dlaczego, ale już kilka razy spotkałam się z taką opinią. Jestem bardzo ładną atrakcyjną i zadbaną dziewczyną kobiece kształty, duże ładne piersi... no ogólnie nie mogę narzekać , faceci mocno się wpatrują, ale nic poza...

Gość kaska_w
rzadko...nie mam gdzie:( poza tym w tych pubach albo pary albo faceci stoją pod sciana z piwem:( i jak to kogos poznac?:(

bo może myślą że jesteś zajęta. Do tego ładna dziewczyna= duże wymagania. Takie jest myślenie facetów

kaska w wiesz co kiedys poderwalam kolesia nawet sama nie wiedzialam kiedy usmiechalam sie do niego bo widzialam ze on tez jest mna zainteresowany nawet zamienilismy kilka slow ale ja musialam uciekac i nawet nie zdazylam sie pozegnac a nie powiem ze byla chemia...

Gość Lux deLux
no już się nad tym długo zastanawiałam... jakby tego było mało mam 22 lata, ale wyglądam na dużo starszą, nie przez zaniedbanie, ale typ urody, no i może trochę styl ubierania, lubię eleganckie rzeczy, jakieś żakieciki , małe czarne, spódnice , czarne rajstopki i zawsze szpilki ! do tego ładna dobrana biżuteria.. moze to sprawia, że nie wyglądam jak frywolna 20"stka

Gość Lux deLux
aa no i jeszcze pierścionek, w dodatku złoty i dość okazały, ale już zdjęłam z prawej ręki na lewą ,bo to już w ogóle był koszmar... wszyscy myśleli, że się zaręczyłam... a to pamiątka na 18 od rodziców i bardzo go lubię

Gość Lux deLux
malutka800 takie stracone okazje są najgorsze... ;/ jak wydaje Ci się, że mogłoby coś z tego być, ale sprawa zostaje niedokończona.... też tak miałam parę razy i tych najbardziej żałuję;/

Gość kunte kinta pi pi
a ja myślę, że gruubo przesadzacie i albo nie umiecie sami siebie realnie ocenić albo woda sodowa uderza wam do glowy i stąd te bolączki. Dziewczyna, która ma charakter zawsze znajdzie faceta - ZAWSZE. To tylko kwestia czasu i tego jakie ma oczekiwania bo byle portki przecież nie są marzeniem inteligentnej dziewczyny. Możecie się pieknie stylizować, lansować ale jak macie wióry w główce żaden nie bedzie zainteresowany, chyba że na poduszkowe igraszki. A na poduszkowce to każda znajdzie chętnego, wystarczy kiwnąć palcem.

Gość kaska_w
tylko trzeba jeszcze miec gdzie poznac tego faceta:-o

jest tyle miejsc gdzie można poznać faceta. Wystarczy się ruszyć. Ludzie przecież w różnych miejscach się poznają.

Gość kunte kinta pi pi
a co.... otaczająca rzeczywistość to za mało? Co za bzdury, 40 mln polaków, pełna swoboda w poruszaniu się a ta nie wie gdzie poznać delikwenta.... takie laski to już spalone na starcie. Idź się spytaj mamusi, niech cię weźmie za rączkę i zaprowadzi...

Gość kaska_w
ja nie umiem sama podrywac faceta:-o

kaska ja te nie umiem ale oststanio sie przekonalam wystarczy mily usmiech :P i jak koles jest zainteresowany to odwzajemni :P

wystarczy pokazać uśmiechem że jesteś zainteresowana a facet sam zagada i nie spławić a uda się.

Gość kaska_w
ale u mnie jest wlasnie problem nawet z usmiechem poniewaz ja jestem niesmiala i jakos nie umiem usmiechnac sie do obcego faceta:( bardzo tego zaluje,bo nieraz jakis mi wpada w oko w tramwaju czy na ulicy.....a ja nic nie robie...a nawet jak on sie gapi to ja udaje ze nie widze:(:(