Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanazalamana

24 lata i wciaz sama...

Polecane posty

w związku musi być partnerstwo a nie rządzenie drugą osobą. Jak facetem pomiatasz to raczej długo z kobietą nie będzie. Chociaż są od tego wyjątki.

lorika a może jestes pasztetem tylko nie możesz w to uwierzyć ;) wrzuć fotę to ci powiem.

Gość zig zag @
lorika, brawo. Nie wiem ile masz wiosen ale to najprawdziwsza prawda.

Gość zlamanazalamana
piszecie ze mozna wszedzie znalezc ta druga polowke. tak a gdzie mozna wyjsc samemu i spotkac ta 2 polowke? trudniej jest jak sie nie ma przyjaciol... wiec ja skazana juz jestem na samotna tulaczke...

Eeee tam. 24 i już jęczy. Ja 26 mam i ZERO jakichkolwiek związków na koncie (nie licząc mego kota). Najwyżej zestarzejecie się w samotności.

Gość kara82
Nie martw sie, napewno znajdziesz milosc swojego zycia. Nie mozeszc tylko slepo szukac milosci....lepeij byc sama niz miec fceta, ktory np. Cie nie kocha, nie szanuje, bije....Po co Ci taki facet? Dlatego jak spotkasz faceta, ktory Ci sie spodoba nie rzucaj mu sie od razu na szyje i ne trzymaj uporczywie. Musisz miec swoje wymagania a nie ,,dawac szanse,, bo lepszy i tak sie pewnie nie trafi,,. Ja tez polecialam za facetem bo tak bardzo pragnelam milosci i nie chcialam widziec jego wad, tego ze jest z innej bajki. A teraz zaluje. Dlatego lepiej nod poczatku trzymac sie swoich wymagan bo one nie sa wygorowane tylko zgodne z nami samymi. A ty masz dopiero 24 lata, wiem ze wydaje Ci sie ze az24 ale tek nie jest. Po co Ci byle jaki facet w wieku 24 lat? Lepiej porzadny, odpowiedni facet pozniej, w swoim czasie. A nie trzacic mlodosci z byle kim ,,bo chce miec faceta,, , bo ,,kolezanki juz dawno ulozyly sobie zycie,, itp. Czekaj cierpliwie, napewno znajdziesz tego jedynego, kochanego mezczyzne :) Powodzenia

Gość Darker jak jeszcze raz
sie pozalisz na swoj los zgwalce cie !:O

"lepeij byc sama niz miec fceta, ktory np. Cie nie kocha, nie szanuje, bije....Po co Ci taki facet?" No taaak... bo faceta to na loteriach przyznają a ty biedaczko musisz spuścić głowę i wziąć takiego jaki ci sie trafił... "A ty masz dopiero 24 lata" A potem 25, 26, 27, i już niemal 30-stka... coraz lepiej będziesz wygladać z całą pewnością. "Po co Ci byle jaki facet w wieku 24 lat? Lepiej porzadny, odpowiedni facet pozniej, w swoim czasie. (...) Czekaj cierpliwie, napewno znajdziesz tego jedynego, kochanego mezczyzne" Czekaj, sobie czekaj.... bo tu wróżki same piszą co twą przyszłość znają. Czekaj, sobie czekaj az co rezolutniejsze koleżanki wezmą co najlepsze i sama patologia plus tacy jak ja zostaną. Czekaj sobiwe czekaj... "Darker jak jeszcze raz sie pozalisz na swoj los zgwalce cie !" Obiecanki...

Gość zlamanazalamana
Darker -zdaje sobie z tego sprawe cio napisales i wlasnie dlatego jest mi tak ciezko..

Gość zlamanazalamana
wiecie co jest najgorsze?ze siegnelam juz po leki uspokajajace ... niestety nie pomagaja mi juz i boje sie ze to juz jest dno...

Wybacz, że cię załamałem ale ja nie jestem na tym forum aby pudrować raka. Dziewczynom jest wyjątkowo ciężko ale przeżyć się da. Albo i nie...

Gość rh+
dno może okazać sie wybawieniem - jest sie od czego odbić nie przesadz z lekami prosze

Ja leków nie biorę nawet nie piję ani nie palę. Nawet dopalacza nie próbowałem :D

Gość słabi mnie ten topik
a co robiłaś jak miałaś lat 16..18 ..20..22.. Masz 24 lata i takie głupoty opisujesz, że głowa boli

Gość hjkdfhjdfkh
właśnie takiego faceta szukam, który nigdy nie skalał swojego ciała szitem.

Gość rh+
słabi CIe? nie wchdz - proste ! prosze :)

Gość słabi mnie ten topik
weszłam z nudów i ciekawości, mam 36 lat i jak czytam, mam 24 lata... to mi się nóż w kieszeni otwiera, jak miałam 24 lata to żyłam życiem, mimo, ze miałam już dziecko i męża. Mam 36 lat i dalej żyję życiem a mam dalej dziecko, męża już nie.. życie się toczy dalej...

Gość TH is IT PJ
Ja będę miał dziewczynę za 1.5 roku albo za 2.

Gość hjkdfhjdfkh
czemu za dwa?

Gość TH is IT PJ
Tak fusy pokazały.

Gość hjkdfhjdfkh
no tak, temu panu już dziękujemy ;)

Gość TH is IT PJ
Ciekawe, czy byś mi dziękował mając wylany na twarzy kwas.

Gość hjkdfhjdfkh
że co....???

Znowu ten kretyn z jasną dupą... Idź śmieciu spamować na inne forum.

Gość hjkdfhjdfkh
to do mnie czy koło mnie? ;) ;) ;) ;)

Gość Ja też nie mam
przyjaciół. Nie jest mi z tym dobrze.

no i oczywiscie mam pecha pisalam wam ze poznalam kolesia dalam mu moj numer a on sie nei odezwal:( wiedzialam czy ja zawsze musze trafic na takich co mnie zlewaja cholera jasna nie mam szczescia no popprostu kuzwa moje kumpele trafiaja na normalnych kolesi co odzywaja sie pisza a ja?? no wyc mi si echce jak zwykle olana:(

Gość kaska_w
maultka a on sam chcial od ciebie nr tel.wtedy?