Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbalistka20

Mam 20 i więcej lub mniej lat, Chciałabym mieć dziecko . Zapraszam

Polecane posty

Gość MariaClara
Boze,mam 20 lat i w zyciu bym sie teraz nie zdecydowala na dziecko.

Ja pamiętam, że u mnie wyszedł negatywnie dopiero po prau dniach powtórzyłam i była druga ale bardzo bladziutka ale była to najważniejsze:)

Gość herbalistka20
kazdy ma inaczej:) ale jednak coś robiisz na tym forum ''Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci'' ;p

fajne są dzieciaczki :) jaki to cud że w ciele człowieka, kobiety może istnieć inne życie. Dla mnie to jest coś niepojętego... Zwłaszcza gdy jest to owoc miłości. .... nie doczekam sie chyba tego testu

tak. ale sama nie wiem miałam jechac na bete. porozmawiam o tym z ukochanym moim jeszcze jak z pracy wróci. Mam nadzieje ze za pare miesiecy tez poczuję. :)

Karola- jedź na tę betę tak jak Ci pisałam. Będziesz miała pewność. A tak nawet jeśli wyjdą dwie kreseczki będziesz miała wątpliwości. Trzeba tu Magde "zawołać" :) frezja- będziesz miała małą księżniczkę:) gratuluję. Ciąża to cud..coś niepojętego.. na pewno cudowne uczucie.

herbalistka, IIIrok... teraz zaczyna sie PRAWDZIWA nauka. KPK(koszmar) i pewnie jakas czesc cywila to naprawde twardy orzech do zgryzienia. Uwierz, nie dasz rady z dizeckiem na kolanach- chyba, ze masz babcie, lub stac Cie na opiekunke, ktora Ci pomoze. WIEM, co mowie. IV rok to prawo finansowe, gospodarcze, handlowe, post cywilne- tez BARDZO ciezka nauka. Chyba, ze studia traktujesz "lajtowo", scigasz, a nie rzetelnie sie przygotowujesz, i chodzi Ci tylko o papierek. Zacznij sie starac za rok, poltora. Wtedy akurat rozwiazanie wypadnie w okresie wakacji po IV roku, i bedzie z gorki. Wczesniej Twoje szanse na pogodzenia studiow z TAKA nauka oceniam bardzo nisko. Chyba, ze instymkt jest u Ciebie mocniejszy niz chec samorealizacji. Poza tym zapomnij o aplikacji. Nie dasz rady sie przygotowac, majac na reku male dziecko.Chyba, ze o niej nie myslisz :)

Gość michalina07052010
Decydują się na ciążę, żeby móc pisać , księzniczka, bobasek wstawić zdjęcia na nk, "świetne"!! Najlepsza była ta, która się bęzie uczyć kodeksu z dzieckiem na kolanach buahhhhhhhhhaaaaaaaa , Ty chyba nie wiesz co piszesz!!! Bez ślubu, ledwo co wyszły z pod opieki rodziców i w dom sie będą bawić!! Życzę Wam tak szczerze, żeby po tym jak urodzicie Wasi jakże cudni 25letni dojrzali mężczyźni, odnaleźli się w tym wszytskim. Załóżcie wątek potem, jak Wam sie zyje w nowych realaich z dzieckiem, jak Wy to przyjmujecie, no i Wasi mężczyźni.... Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Powodzenia :)

dokladnie,nauka kodeksu z dzieckiem na kolanach jest the best:) maz poplakal sie ze smiechu:) a niech rodza co nam do tego

Gość bibulkaaaa
jednym slowem glupie mlode pindy i pozniej sie dziwita ze rosnie pokolenie polglupkow

Gość michalina07052010
londyniara masz rację!!!!!!!!!!!! polityka prorodzinna - niech żyje :D :D :):):) ku chwale ojczyzny dziewczyny !!!! one tyle o zyciu wiedzą! Będę czekać na taki topic Karola, trzymam Cię za słowo ;)

Gość kropkakreska
Weszlam tutaj poniewaz zainteresowalam sie glupota mlodych osob :) Ktore jak juz zalapaly jakiegos chlopaka to oczywiscie probuja go wrobic w dziecko :) Autorka juz wogole wymiata,nie sadze,zebys to prawo studiowala dziennie ;] i nie rob z tego jakiegos wyczynu,poniewaz ja tez studiuje prawo. Ale glupota takich panieniek jak Ty mnie cieszy,bo pewnie potem ta zabawa w dom Ci sie spodoba i nie bedziesz mi robic konkurencji na rynku pracy :)

Gość zizilanka
Eeee tam, po prostu na razie zapomnialy o zabawie w dom :D i poszly zajac sie ogladaniem TV.

Jak czytam autorke to nie wierze, ze takie glupie dziewuchy istnieja na tym swiecie . :P juz nawet tego nie komenstuje bo az zgroza czytac te jej "madrosci"

Gość herbalistka20
hej dziewczynki:), ja nawet nie czytam tych durnych wpisów:) bo to osoby które to robią pokazują tylko swój poziom:) hehe jak tam u was? Karola już po teście?:)

Gość herbalistka20
:) ja właśnie umieam na ból zęba:(:( zwariuje zaraz a jeszcze 7 h pracy:( hheh

Gość herbalistka20
właśnie o to chodzi ze moj dentysta nie ma dziś wolnych terminów;(:( jestem załamana...;p chyba sie nabawilam zapalenia zęba bo tak mnie boli