Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Muszęęęęę zachorować!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Czyyyyyyyyyyyyy wystarczy, że po umyciu się wyziębie ciało poprzez otwarte okno?????????????????????????????????????????????????

dzieco Ty sie ucz bo inaczej bedziesz kible na dworcach sprzatac... Choc swoja droga - ktos to musi robic :)))

Gość hmmjj
ja nie raz takich sposobow prowbowalam i nic z tego a raz wieczorem wracalam do domu bylo zimno i strasznie sie spieszylam szlam pod gorke bylam bardzo zdyszana nie zatrzymywalam si we,na drugi dzien bylam chora. a co sie stalo ze sie do tego posuwasz

Gość Ibum, ibum, ibum
Autorko, od tego możesz umrzeć.

Gość pij mleeko
nie pomogło CI mleko?

Chyba każdy jak był młody i głupi to tego próbował:] Owszem to nic nie da. Co najwyżej dostaniesz lekkiego kataru i wszystko. A czego chcesz tak bardzo uniknąć?

Gość sześćszóstek
Moja znajoma zmarła kiedyś przez coś takiego. Niby taki durny pomysł, wyjść na balkon w zimny dzień z mokrymi włosami- chciała uniknąć szkoły oczywiście. Zachorowała, pojawiły się różne komplikacje i w przeciągu kilku tygodni zmarła.

Gość ram tam tam
Głupota. Nie lepiej po prostu nie chorować i spróbować wszystko załatwić bez tego typu wykrętów. Ja właśnie leżę chora w łóżku i zazdroszczę wszystkim, którzy normalnie się czują.

Gość sidi25
e tam. lepiej zasymulowac grype zoladkowa.

"1 [zgłoś do usunięcia] sześćszóstek Moja znajoma zmarła kiedyś przez coś takiego. Niby taki durny pomysł, wyjść na balkon w zimny dzień z mokrymi włosami- chciała uniknąć szkoły oczywiście. Zachorowała, pojawiły się różne komplikacje i w przeciągu kilku tygodni zmarła." Ja myślę że to też przez zatrucie:O.

weź mnie nawet nie denerwuj ! ja od 4 dni leże w łóżku z jakąś grypą i mam już dosyć! mogę cie zarazić jak tak bardzo chcesz :P