Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maslanka maslana

No kurwa nie wiem juz co mam zrobic!

Polecane posty

Gość Maslanka maslana

Chodzi o to ze mam pewien problem i SZLAG MNIE TRAFIA! mieszkam na parterze, a moje okna wychoadza na park. Mam kota ktoremu kupilam drabinke- zaplacilam za wszystko 70 zl (gwozdzie, porzadne deseczki, Jakies zawiasy) no i na drugi dzien zauwazylam ze jakiemus skurwielowi ta drabinka zaczela przeszkadzac poniewaz znalazlam ja przewrocona. Po kilku dniach byla zupelnie polamana i wyrzucialm na smietnik. Niedawno kupilam nastepna, i znowu zaczyna sie to samo- za kazdym razem znajduje ja przwrocona albo wywleczona pod koniec bloku... Juz kurwa nie wiem co robic. Co komu moze przeszkadzac ta drabinka..? wnosic jej nie moge poniewaz jest dosc dluga a moj kot potrzebuje wychodzic na dwor. Problem w tym ze pracuje wiec nie moge przypilnowac tego skurwiela co mi ta drabinke psuje , poweidzcie co ja mam zrobic bo szalu dostaje..?

Gość fdsfsds
kup kamerke i zobacz kto to, albo wez urlop na 1 dzien i obserwuj.

Gość jhghf
napisz chujowi karteczkę i przyklej do drabinki i zjeb go!! niech się odpier.!

Gość Maslanka maslana
Myslalam zeby poprostu zaplacic jakiemus lumpowi zeby przypilnowal mi tego sukinsyna i przydybal a wtedy ja mu kudly wyrwe

Gość Maslanka maslana
A kamerka mnie wyniesie wiecej niz dwie drabinki...

Gość ja takiemu chujowi to bym
kark skręciła:O zrób tak jak mówisz;) i wpiertol złodziejowi

Gość dzipipi
z dzein urlopu i sama sie przekonasz...

Gość cfhgj
pilnuj,pilnuj, u mnie starym dewotkom kot przeszkadzal ponad rok do momentu kiedy mi go otruly, zryte mohery. a w kazda niedziele zapierdalaja do kosciola na wyscigi ktora wczesniej i blizszej lace usiadzie i ktora glosniej bedzie wyc te piesni. tez zaczelo sie od pierdolek.

Gość Maslanka maslana
Otruli ci kota..?to chamy jebane! no ja tego co mi ta drabinke przewraca jak przydbie normalnie rzuce sei na niego z pazurami i kudly powyrywam skurwielowi! sory za przeklenstwa ale mnie szlag trafia bo naprawde- idz do sklepu, przywlec te dechy w tramwaju, nawbijaj sie gwozdzi , do tego to wszystko dzis nie za darmo i taki huj ci przyjdzie i ci niszczy bo nie ma co do roboty.

Gość zekori
hahahahaha ale ty masz problemy i w ch*j z ta drabinka niestety sa tacy debile ktorym sie nudzi i nie maja co robic wiecrozpier*alaja co im w rece popadnie