Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajjjjjjjjka

Co na prezent???

Polecane posty

Gość zapytajjjjjjjjka

Moj chlopak ma niedlugo urodziny i kompletnie nie wiem co mu kupic. Problem w tym ze on nie ma zadnych zainteresowan,nie czyta ksiazek,nie slucha konkretnej muzyki,nie ma hobby. Odpadaja perfumy,ubrania,itd. Rok temu upieklam mu wielgasny tort z ktorego sie bardzo ucieszyl bo powiedzial ze to taki prezent od serca.A teraz zupelnie nie wiem. Macie jakies pomysly?

moze to banalne co powiem ale moze lancuszek albo wez kup ramke na wasze wspolne zdjecie takie malo oryginalne ale nie wiem co ci poradzic bo nie wiem jaki twoj men jest

Gość HmmmMHmm
Moze bilet na jakichs koncert? Albo wypad do kina i na kolacje, ktore Ty zasponsorujesz?

ja tez jestem za tym, żeby coś miłego zorganizować - jakieś wyjście do kina, teatru, a potem na jakąś kolację... wtedy na pewno doceni Twoje wysiłki ;) no i będzie oryginalnie ;p

Gość zapytajjjjjjjjka
Tez myslaam o kinie ale do najblizszego mamy 30 km wiec to chyba nie bedzie najlepszy pomysl. A zamiast do restauaracji to chyba go do pizzerii zaprosze bo w naszej miescinie tylko cos takiego funkcjonuje :P lancuszek niestety juz ma. Naprawde ciezko mi cos wymyslic,przeciez nie upieke mu kolejnego tortu :O on ma 27 lat wiec tym wiekszy problem.

Gość zapytajjjjjjjka
Ma ktos jeszcze jakies pomysly???

p0renumerata ulubionego pisma dobre perfumy jakis gadzet do kompa jesli lubi lub grer komputerowa' miesieczny karnet do silowni lub na basen bilety na koncery ulubionego zespolu elegancki markowy portfel/szalik/rekawiczki/pioro

i co w finale wymyśliłaś ? :) wiadomo że na początku nic nie przychodzi do głowy, no ale potem zawsze to jakoś wychodzi :) więc jestem ciekawa co udało Ci się zorganizować :)