Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yelou

Pomóżcie...

Polecane posty

Gość Yelou

Jak zrobić ten pierwszy krok-zagadać do dziewczyny.Co powiedzieć?

Gość jajajaxD
byc soba to najwazniejsze i nikogo nie udawac:) a jak zagadac hmm wszystko zalezy od miejsca w ktorym ja spotykasz- napewno nie jakims glupkowatym tekstem

Gość Yelou
no ale co powiedzieć?Cześć-nie...

Gość Yelou
no spotykam dziewczynę i chce ja poderwać i co?:D

Gość jajajaxD
hmm dobra rada z tym zaproszeniem na ciepla herbatke czy kawe- szczegolnie w taka pogode a z tym "zagadaniem do dziewczyny" to tez zalezy czy juz sie zapoznaliscie wczesniej itd wtedy duzo latwiej- a na poczatek czesc wystarczy:)

Gość Yelou
a jak nie znam?spotykam na ulicy i???

Gość jajajaxD
hmm mozesz np tak niby przypadkiem wejsc za nia do jakiegos marketu, drogerii i np powiedziec zeby ci w czyms doradzila bo zupelnie sie nie znasz:P aha tylko odradzam kupowanie damskich perfum- niby dla siostry czy cos takiego-bo jednak moze pomyslec ze to tak naprawde dla dzewczyny- albo niech ci powie w ktorej koszulce wg niej bylo by ci ladnie- tylko tez ez przesady z chodzeniem za nia- ale skoro ja widzisz codziennie to pewnie wiesz gdzie bywa:P a wtedy w ramach podziekowan mozesz ja zaprosic na ta kawe czy cos takiego:)

jesli wiesz kiedy ja spotkasz :) to kup roze podejdz i powiedz, ze liczyles ze ja dzis spoykasz daj jej kwiatka i spytaj czy da sie zaprosic na ....cokolwiek moze byc spacer kawa herbata lub daj kwiatka i spytaj czy nastepnym razem jak sie spotkacie mozesz liczyc na to, ze sie gdzies wybierzecie razem spytaj czy nie poczuje sie dotknieta jesli poprosisz ja o nr. telefonu bo chcialbyc ja zaprosic .... no i tu cos zaproponuj

Gość nie do wiary!!!
Fajne to wszystko, pewnie jesteś młodziutki ;) Ona.

Gość jajajaxD
ale zrob cos- jesli dostaniesz kosza(mam andzieje ze nie ale zawsze jest taka ewentualnosc) to lepiej teraz niz po takim dluzszym platonicznym zauroczeniu:) wiecej mozesz zyskac niz stracic a jak cos to zawsze bedziesz juz mial jakies doswidczenie w podrywaniu