Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczynam studia

Pytanie do studentów , bardzo prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość Zaczynam studia

W piatek zaczynam studia zaoczne i mam inauguracje , po czym normalne zajęcia do 20:00. Jakas uroczysta inauguracja jest dopiero za tydzien (msza , kika uczelni itp) . Czy mozecie mi powiedziec jak mam sie ubrac w taki dzien?? Czy konieczny jest zestaw biało-czarny i szpilki? Nie wytrzymam w takim stroju cały dzien , tym bardziej że dojeżdżam z dość daleka. Prosze o odpowiedz ,żeby nie zrobić gafy pierwszego dnia.

Gość daruj sobie to
inauguracje na nic ci sie nie przyda strata czasu

Gość ubierz sie normalnie

Gość studentka zawodowa
zamiast na inauguracje idź na piwo intergacyjne ze znajomymi z grupy ja już studiuję 4 lata i nigdy nie byłam na inauguracji :D

Gość Zaczynam studia
Na tą "wieeeeelką" inauguracje nie idę ,ale na tą musze ,bo później mam zajęcia i obecnosc jest obowiązkowa podobno;)

Gość podobna sa obawiazkowe
taki kit wciskaja pierszakom obawiazkowe to moga byc cwiczenia zwykle wyklady nie

Gość kiep, pieczara
nie wypada isc w dzinsach :O jedz ubrana normalnie i przebiez sie w kiblu.

na ta inauguracje przed zajeciami ubierz sie normalnie;) oni tylko tam beda gadac co i jak. Takie spotkanie organizacyjne

Gość Zaczynam studia
Zamieszaliście mi w głowie:D Ale też jestem za w miare normalnym strojem. A jakbym tak (w ramach kompromisu) założyła czarne jeansy , szary zakiet i botki na płaskiej podeszwie to bedzie ok?? Mam nadzieje ,że ludzie sie nie odpicują na biało -czarno jak na mature , bo by mi było troche głupio;)No i chyba indeksy beda wreczac itp.

Gość tjtyenii7
ubierz sie normalnie, tak zeby bylo ci wygodnie siedziec do 20. beda dawac indeksy i bedziesz musiala podpisac slubowanie. a co studiujesz?

Możesz iść ubrana normalnie, raczej, albo po prostu trochę bardziej elegancko, ale nie galówka. Ale iść bym radziła, bo to prawdopodobnie będzie takie organizacyjne spotkanie, na którym sie dowiesz paru rzeczy i może szkolenia, np. bhp, które trzeba obowiązkowo zaliczyć - a po co masz później miec problemy.