Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiutka edytka

Zobaczenie się nago

Polecane posty

Gość głupiutka edytka

Gość głupiutka edytka
za szybko wysłałam :P Chodzi o to czy zdarzyło wam się że wasz partner was zostawił w momencie kiedy zobaczył was nago? Np. stwierdził ze masz mniejsze piersi niż myślał, albo bardziej obwisły brzuch itp.

Gość mój mi na początku
powiedział (kiedy jeszcze nie byliśmy razem):piersi to masz za małe, ale oczy to masz piękne- miał wyjść komplement :P A mimo tego jesteśmy ze sobą, nie liczy się to, ze masz za małe cycki, troche celulitu czy małą fałdkę- jak nie traktuje Cię tylko żeby zaliczyć, to mu takie "drobnostki" umkną, nie martw się :)

Gość mój mi na początku
* miało być : piersi

kochana...ja waze 70 kg przy 150 cm wzrostu wiec wyobraz sobie jak wygladam a mam cudownego faceta od poltora roku i on uwielbia moje cialo :):):)

Gość głupiutka edytka
no myślę że jak facet porządny i kocha to nie zostawi, ale ciekawa jestem czy pomimo to, zdarzył się przypadek ze po pierwszej wspolnej nocy koleś się rozczarował...

Gość BUHAHAHAHAHAHAAAAAAAA
a jak facet gruby ,lysy ,niski do was startuje to go olewacie i wysmiewacie :D wiec? co soba reprezentujecie?:p

Gość noz w wodzie
zalezy. jak osobowosc mnie fascynuje to kicham na reszte. jestem kobieta

Gość kjhiuhiuhiuhiuhiuh
a jak facet gruby ,lysy ,niski do was startuje to go olewacie i wysmiewacie Wiadomo, ze zadna takiego nie bedzie chciala bo po co. Nie ma znaczenia czy maja dobra osobowosc cz nie.

Gość noz w wodzie
'Wiadomo, ze zadna takiego nie bedzie chciala bo po co. Nie ma znaczenia czy maja dobra osobowosc cz nie.' i wlasnie dlatego uwazam ze wiekszosc kobiet jest glupia, tak samo jak wiekszosc mezczyzn.

Gość kjhiuhiuhiuhiuhiuh
i wlasnie dlatego uwazam ze wiekszosc kobiet jest glupia, tak samo jak wiekszosc mezczyzn. To nie ma nic wspolnego z glupota. Jesli ktos nie podoba sie z wzgladu, zwiazane jest to z emocjami, a nie z inteligencja. Ja nigdy nie bede mial dziewczyny dlatego po porstu nie chce sobie robic nadziei. Zawsze staralem sie byc dobrym czlowiekiem, pomagac ludziom, wysluchiwac ich, ale ludzie sa tacy, ze kiedy widza kogos nie spelniajacego wymagan co do wygadu maja go gdzies.