Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia1234

Mój chłopak pali dopalacze

Polecane posty

Gość Klaudia1234

Hej. Sama nie wiem co mam robić dlatego poruszam mój problem tu na forum.. mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Jestem z chłopakiem okolo 3 miesięcy.. dzieli nas dużo km niestety.. jednak to nie jest moj głuwny problem.. Moim problemem jest to, że moj chłopak pali dopalacze... moje gadanie że to jest złe.. ryje mózg nie pomaga.. Co najgorsze pali to praktycznie codziennie a jest młody ma 19 lat.. całe życie przed nim.. Najgorsze jest to.. że jak mu powiem ja albo dopalacze wybierze je, z reszta nie jestem w stanie sprawdzić czy pali czy nie bo nie ma mnie przy nim.. może gdybym mieszkała blisko niego błoby łatwiej.. a tak nie wiem co robic skoro moje prośby nie pomagaja ;( mam 17 lat jestem w nim zakochana wiem że wiekszośc z was powie zebym go rzuciła.. ale ja chce mu pomóc :/ ale nie mam juz pomysłu jakk.. nie dośc że boli mnei fakt że jest tak daleko to jeszcze jara dopy ;( Prosze pomóżcie mi jakoś oduczyć go palić.. zdecydowanie jest uzależniony..

Gość gość
Man podobny problem.. tyle ze ja z moim vhlipakiem mieszkamy prawie obok siebie .. dalam mu wybory mowil ze bd przy mnie ze ti zistawi ale sporadycznie przypaluje go na braniu lufki od brata lub na wiadomosciach sms. Jest to powazny problem ... sama przemysl czy warte jest twoje cierpienie dla niegoo .. powodzenia :/

Gość gość
Prosze pomóżcie mi jakoś oduczyć go palić.. xxx ha ha ha ha ha ha ha ha ha oduczyć to możesz psa żeby na dywan nie sikał

Gość gość
Daj sobie spokój z ćpunem, ktoś kto potrzebuje "upiększaczy" życia jest słaby psychicznie i nieprzystosowany do życia w społeczeństwie. A już sięgać po taki odpad jak dopalacze to poziom dna, to tak jakby alkoholik zaczął pić denaturat lub wodę kolońską :P

Gość gość
Narkomanowi nie pomożesz, tylko on sam może sobie pomóc, ale jeśli to zrobi to dopiero wtedy kiedy wszytko straci, osiągnie samo dno lub przywita się z zaświatami. Rozmowy, namawianie, przekonywanie, proszenie, grożenie, itd. nic nie pomoże dopóki sam tego nie będzie chciał.

Gość dobra rada wuja Freda
ale baby są tępe, szczególnie te młode...17 lat, pewnie cie wyroohał i teraz myślisz że już się z nim ożenisz, chcesz go zmienić itp. na takiego jaki chcesz aby był, to jest głos młodej niedoświadczonej życiowo dziewczyny która ma iluzje ideału, niestety polegniesz marnie z takim myśleniem i zachowaniem. Jak masz choć GRAM rozumu to go rzucisz natychmiast i urwiesz kontakt, bo on mieszkając w innym mieście na 200% dyma inne laski, bo tak robią młodzi. Jesteś młoda i głupia, dlatego ci to tłumacze abyś zrozumiała. Chcesz być głupia całe życie? Jak nie to rób co mówie, i choć wiem że to emocjonalnie bolesnego musisz to zrobić, a za pare tygodni ci przejdzie, a za 3 miesiące o nim zapomnisz, tylko poszukaj sobie zajęcia aby nie siedzieć i nie myśleć o swojej sytuacji, zapisz się na jakiś kurs albo idź na wolantariat aby wypełnić sobie wolny czas. Wuj Fred pozdrawia młodą niewiaste.

Gość gość
Standardowe w Polsce lecenie na bad boya

Gość gość
Dokładnie. Zerwij z nim kotakt. Nigdy nie bedziesz szczesluwa w tym zwiazku, to cie zniszczy? Chcesz tego dka siebie? Pamietaj zr ty jestes najwazniejsza i zaslugujesz na to, co najlepsze. Skup sie na sobie, znajdź sb jakieś zajęcie, choćby dbanie o siebie np. Jakis sport albo wlosomaniactwo. Zeby ci bylo latwiej to zrób sobie taka wizualizacje np. Wyobraz sobie jak wyglada twoje zycie za 10 lat przy nim takim jakim on teraz jest - przy cpunie, ze np. macie dzieci a on pali dopalcze, to dno za tym idzie brak odpiwiedzialnosci czyli nie dba ani o was ani o prace zeby utrzymac rodzine. Na pewno nie chcesz takiego zycia dla sb ani takiego ojca dla swoich dzieci. Dojrzej, jestes mloda ale w tym wieku blednymi decyzjami juz teraz mozesz sb zniszczyc zycie albo utrudnic sb lepszy start. Dojrzej. Najgorsi sa golodupcy z problemami. Nigdy nie bedziesz z nim szczesliwa.

Gość gość
Przy uzaleznieniu może pomóc tylko terapia więc może pogaadaj z nim o tym?

Gość gg5411
Budując domy skupiamy się na bezpieczeństwie, spokoju i wygodzie naszych zleceniodawców Do naszych najważniejszych atutów należy kompleksowa realizacja całej budowy i inwestycji. http://roslandomdesign.pl/