Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lidzia1234567890

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Hej! mam 18 lat..nie mam do kogo sie zwrocic wiec pisze tutaj ,licze na to ze potraktujecie mnie powaznie... Bardzo sie boje..;(. 25 sierpnia mialam okres..a dzis mamy juz 29 wrzesnia i go nie mam..ciagle o tym mysle. 2 wrzesnia doszlo do zblizenia miedzy mna a moim chlopakiem,,,to byly tylko pieszczoty aczkolwiek chlopak wlozyl mi czlonka ok 2 razy do pochwy..bolalo mnie i nie kochalismy sie. trwalo to ok 30-40 sekund. Tego dnia wogole nie mial wytrysku ale boje sie ze mogl wydzielic ten plyn ;/ . 13 dni po tym zblizeniu wykonalam tes..wynik negatywny. chlopak tez mi mowi zebym sie nie martwila bo jest pewny ze nic sie nie stalo ;l ale ja sie boje. mam do tego brazowy sluz zamiast okresu . Co o tym sadzicie??? Pomozcie mi.Licze na rzetelna odpowiedz Pozdrawiam

Gość uleaaaa
A robiłaś teraz test? Przykro mi to mówić, ale ja w podobny sposób zaszłam w drugą ciążę (no, ale mnie nie bolało).

a masz cykle regularne?? ile trwaja jesli powinnas juz dostac okres to zblizenie bylo w dni plodne. jesli juz minal termin okresu to zrob znowu test

Spokojnie, na pewno w ciąży nie jesteś. Czekaj na okres, natomiast na przyszłość radzę użyć prezerwatywy lub pójść po tabletki antykoncepcyjne. Bolało cię bo pewnie jesteś dziewicą. Radzę przemyśleć jeszcze decyzję o sprawach łóżkowych a jeśli będzie na tak to tylko z zabezpieczeniem. Co do bólu to mogą ci pomóc specalne żele do kupienia w aptece, które można stosować na prezerwatywę bez ryzyka jej uszkodzenia i radzę podłożyć pod biodra poduszkę, będzie łątwiej :). Nie stresuj się to nie ciąża, jeśli cię to uspokoi to zrób jeszcze jeden test.