Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Pakuję się na studia... i nie ogarniam tego...

Polecane posty

ja uprosiłam ojca... chociaż tyle dobrze... wrzucę to wszystko jakoś do samochodu... Jak sobie pomyślę, że jutro cały dzień w kolejce do zakwaterowania, to ręce opadają...;/

Gość adya,.
Ja jadę w poniedziałek. Mieszkanie wynajęłam z 2 koleżankami. Brat mnie zawiezie. Jutro zacznę szykować ciuchy

Gość TakaSobieJestemJa
Oj znam ten bol. Tez dzisiaj od rana probuje ogarnac ten galimatias z rzeczami. Caly czas mi sie przypomina ze cos jeszcze mam wziasc a jak ide to spakowac to przypomina mi sie cos innego i tak w kolko:P

Ja też jestem ciekawa na kogo trafię w tym roku... dwie nowe w pokoju :D A z moim szczęściem trafię jeszcze na takie, które już się znają... Więc od razu pod górkę. Niby nie poszłam na studia, żeby szukać przyjaźni... ale jednak niefajnie czuć się w swoim pokoju jak alien. :P

A ja jadę bez żadnych pomocy naukowych na razie... Kupię sobie na miejscu zeszyt i długopis... Notatki z poprzednich lat zostawiłam w domu... Nie przydadzą mi się raczej... Właśnie! koc muszę wziąć jeszcze!!

A GDZIE STUDIUJECIE? bO JA to już jutro wyjeżdżam:( dziś się pakowałam i boję się troche jak to będzie, pierwszy rok i całkiem nowe osoby , nie wiem na jaką współlokatorkę trafię:(

Gość ola90asdad
ooj dziewczyny:) ja już tydzień temu przyjechałam;p w jakim mieście studiujecie? Wrocław wita:)

Gość iduuuuuńka
a ja sie nigdzie nie pakuje i nigdzie nie wyjezdzam bo studiuje i mieszkam w jednym miescie

Gość adya,.
Ja muszę jeszcze poduchy i kołdrę zabrać

ty przynajmniej masz ojca z samochodem , jak ja szłam na pierwszy rok to sama jechałam 700 km i z tym co mogłam unieść ( mało )

Gość nfgdjn
ale wam zazdroszczę!!!!!!!!!!!

haha pierwszy wyjazd z pakowanie dużo zajmuję, ja już ogarniam się w jakieś 5 minut jak jade do KRK

Kraków. W pięć minut to się ogarniam, kiedy wracam na weekend...:P Ale teraz... cały dzień ślęczę... i ani za mną ani przede mną...