Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoru9

Dlaczego nie mam przyjaciół?

Polecane posty

Gość Yoru9

Nigdy nie wchodziłam na takie serwisy , ale nie wiem komu się wyżalić :/ Myślałam , że jak pójdę do szkoły średniej , będę mieć chociaż jedną bliską osobę , ale oczywiście tak nie jest. Z natury jestem nieśmiała i trudno mi się wyluzować przed kimś , ale tym razem sama zagadałam do jednej dziewczyny , zaproponowałam jej żebyśmy razem siedziały ona się chętnie zgodziła. Ciągle do niej zagaduje , pytam się jej o ulubione zespoły itp. a ona co? Odpowie na pytanie i tyle ! masakra , z taką w ogóle pogadać nie można , inna koleżanka jest taka sama. Inne dziewczyny z klasy ze mną nie rozmawiają , a ja sama nie chcę być zbyt nachalna bo wyraźnie widzę za klasa jest podzielona na 2 grupy dziewczyn , które się znają i kila 'odludków' ja jestem jednym z nich , a z innymi odludkami nie mogę dojść do porozumienia :/ czuje się jakaś wyobcowana w tej klasie. Może to przez mój wygląd? make-up i tlenione włosy? ale przecież to o niczym nie świadczy? Czemu tak trudno mi się z kimś zaprzyjaźnić? Jestem tym już zmęczona :(

Gość Yoru9
bardzo śmieszne , widzę , że poziom niektórych tutaj jest strasznie niski :P

Gość margot27
a może za bardzo zagadujesz ? nachalnie też nie można jak ludzie widzą że Ci zależy hmm? uśmiechaj się i sprawiaj chociaz wrażenie pewniejszej siebie ale nie zarozumiałej

Gość fghjk;lxkfhplkoplfkbhgfudfg
ja tez nie mam przyjaciół