Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulekskk

czy ktos tez ma telefon w sieci orange i dostaje caly czas takie smsy...

Polecane posty

Gość izulekskk

z jakiejs popierdolonej loterii... "przeciez jest jasno napisane-decyzja o przekazaniu laureatowi BMW zapadla! prosimy wyslac sms o tresci BMW na numer 7400. TO JEST PRAWDA" i tak caly dzien a przed chwila: " Tu szefowa dzialu nagrod, p. Maria. Potwierdzam, z polecenia Prezesa i Komisji wydawania aut: BMW bedzie wydane na 100%. Prosze wyslac sms na 7400! jutro ide do orange zajebie tych skurwieli

Gość dffdgddg
pewnie raz wyslalas i walisz jarzabka... ja jestem w orange i nic nie dostaje

to jeszcze nic.... Moja mama od n2lat dostaje co tydzień ok 5 smsów od Orange, które brzmia tak : "cześć kochanie, wyjdziemy jutro do kina" albo " tęsknie, kiedy się zobaczymy?" lub " potrzebuję pomocy, odezwij się". Te wiadomości są od 4 cyfrowych numerów

Gość dupda
ja nigdy nie wysylalam nic a przychodzi mi to bez przerwy z BMW.Rzygam juz chyba zmienie siec bo mnie chuuj strzela

Gość dffdgddg
jestem_próżna= twoja matka juz calkiem jarzabka wali, wyslala na jakies randki sms a teraz wali glupa :classic_cool:

Gość izulekskk
nic nie wyslalam, nie biore udzialu w takich zabawach bo to glupie. wiem jacy to naciagacze i nie odpisuje na numery 4-cyfrowe :-O

dffdgddg: tak tez przypuszałam, że odpisała i ostatnio nawet sie do tego przyznała, ale jak zapłaciła za odpowiedz ok 3zł to przeszła jej ciekawość

Gość 31234141
trzeba zadzwonić do konsultanta i poprosić by nie przysyłali spamu - ja tak zrobiłam i mam spokój