Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsgb

CZY SZAMPONY ZIOŁOWE SA LEPSZE OD LOREAL, GLISS KUR ITP???

Polecane posty

Gość olaa224
Według mnie owszem, są lepsze. Miałam szampon z Loreal Elseve Volume Collagene - byłam zachwycona po pierwszym umyciu. Moje włosy były uniesione i lśniące. Postanowiłam że dalej będę nim myła włosy. Niestety, już drugi raz nie było takiego samego efektu, tylko sprawił że moje włosy były przyklapnięte. Nie wiem dlaczego, być może się zbyt szybko przyzwyczaiły. Po dłuższym stosowaniu tego szamponu dostałam łupież... Zadecydowałam że więcej z niego nie skorzystam i kupiłam szampon wzmacniający z Joanny Apteczki Babuni. Włosy już po 2 pierwszych myciach przestały mi wypadać (a wypadały niemalże garściami), nabrały blasku i wyglądały zdrowo. Ziołowe szampony plączą włosy ponieważ są bez żadnych syntetyków i silikonów, ale wystarczy że się nałoży odżywkę (też mam ziołową, z eva natura czarna rzepa) i jest dobrze. Także na pewno już zostanę przy naturalnych szamponach, a tę całą chemię odrzucę w kąt.

ja uzywam pokrzywowego i jestem bardzo zadowolona do teg uzywam odzywki na koncowki ale juz tych lepszych i jest ok i tak myje wlosy codziennie wiec czy umyje szamponem za 20 zl czy za 3 to nie ma roznicy na wlosach tego nie widac