Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don Vackko

Dopalacze ;)

Polecane posty

Gość Don Vackko

Super E ? znacie ? Jaka poo tym bomba ? Jakie fazy ogarnęliście ... polecacie ? Pozdro V

Wiecie czemu młodzież teraz tyle tych dopalaczy pakuje w siebie? Tylko teraz anty reportaży na ten temat w tv że reklama niezła jest!!

Gość Don Vackko
Nie fiziuj :)

Tylko wyrażam swoje zdanie. Przyznam szczerze że kiedyś próbowałam dopalaczy. Jakieś 2 lata temu. Nic specjalnego jak dla mnie a poza tym niezdrowe!!

Ja dopalaczy nie lubię. Ale z chęcią bym sobie wstrzykną do tętnicy od czasu do czasu dawkę morfiny.

dopalacze to takie gówno że nie oplaca sie ich kupować. Jeśli chcesz coś poczuć to musiałbys ich wziąć dużo co prowadzi do różnych zatruć i potem sie tłumacz w szpitalu. Sobie lepiej walnij po nosie... jak już tak strasznie musisz!! :/

W sumie to taka się teraz zrobiła z tego moda bo dopalacze są po prostu łatwiej dostępne. Co za problem poprosić jakiegoś menela żeby kupił Diablo itp. Do dilera nie każdy ma dojścia :P.... Kto będzie na emerytury robił jak 13 latkowie już się zabijaja...

Gość heloł
moj kuzyn tydzien temu doszedl do fazy przez zapaścią... po tym gownie, brakowalo jeszcze 10 minut i by sie przekrecil... zrobili w szpitalu analize tego gowna- odchody mysie, trutka na szczury, proszek do prania,, reszty nie wymienie bo az nie chche mi sie myslec, co tam daja..

Mój sąsiad ostatnio wziął te gówno i chciał "latać jak bocian" :) Problem w tym że chciał zacząć swój lot z 11- go piętra... Został powstrzymany i nic się nie stało, ale mogło. Lepiej kup zwykłe dragi mimo wszystko jak nie bierzesz nałogowo to są dużo bardziej bezpieczne

Ja z dopalaczy palilam pare roznych. I powiem szczerze ze nie warto. Nosa tez tym nie trenowalam. Ale jak chcesz cos walic to mefedron! nie wszedzie dostepny...