Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdasr

Matka męża mnie uderzyła!!!

Polecane posty

Gość do tej wariatki co wymysla
Ten temat to Prowokacja jebnietej kretynki.Takich tematow swego czasu bylo masa na kafeterii. Idiotka sie nudzi i wymysla glupie tematy...wszystkie sa oczywiscie o klotniach w rodzinie i po prostu takie glupie jak i ona.

" kdasr K**wa! To nie jest prowokacja, jestem słaba, słabsza od teściowej, przy niej ja jestem krucha a ona jest silniejsza. Bardzo mocno bije, jak coś nie jest po jej myśli, jak jej tylko odpyskuje od razu spadam od razu ona mnie rzuca na ziemie lub bije po twarzy. Myślałam o tym żeby się rozwiedź ale jak??? przecież ja nie pracuje, co ja później zrobie!? o prace ciężko." Wal codziennie 1000 pompek dziennie to się poprawi:classic_cool:.

Gość nie ma kobiety
co pozwoliłaby sobie na takie traktowanie , ten temat określa "a świnie latają"

Gość nie ma żadnego................
usprawiedliwienia przed rękoczynami.... spadaj z tej rodziny, autorko.

Gość hjgnc csdsf s
autorko uciekaj z tego domu wariatów! to ze nie masz pracy to jeszcze nie tragedia. Zamieszkaj u rodziców. Zgłos sprawe na [policji a meza mozesz oskarzyc o niszczenie psychiczne.

Gość Jutti
Kobieto pakuj manatki zabieraj sie z tamtad.Nie wyobrazam sobie by maz podniosl na mnie reka a tym bardziej by tesc tesciowa czy ktos inny to zrobil a maz by jeszcze ich wspieral moj tec raz sie do mnie zle odniosl i juz od 2lat do niego nie jezdzimy i to byla decyzja meza nie moja Uciekaj bo stracisz caly szacunek do siebie im dluzej bedziesz tkwila w takim zwiazku to tym ciezej bedzie ci sie uwolnic Powodzenia Ci zycze