Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PabloTychy

samotność

Polecane posty

Gość PabloTychy

Czesc wszystkim Jestem Pawel mam 19 lat i jestem smutny i samotny ;( JEstem z Tychów szukam jakiejs przyjazni hmm znajomosci... kurcze gupio to zabrzmi ale niemam zadnych przyjaciol nikt mnie nie szanuje jest mi z tym zle mam dola :(:(:(

Gość a co robisz w zyciu???
uczysz sie, pracujesz, w jakim obracasz sie srodowisku???

Gość PabloTychy
aktualnie siedze calymi dniami przed komputerem niemam zadnej pracy bo skonczylem szkle w tym roku brak pieniedzy brak wszystkiego :(

Gość PabloTychy
no teraz to troche za pozno... na dzienne pewnie bym sie nie dostal a na zaoczne mnie nie stac :( myslalem o wyjezdzie za granice ale i tam trzeba miec jakies $ zeby 1szy miesiac przezyc ja nawet tego niemam zalamka ;/

ale nie szukasz pracy??? moze jakis wolontariat na poczatek, staz??? cos musisz robic, inaczej zwariujesz, zdziczejesz... :-O

Gość czarnażi17
zawsze możesz z kimś tu porozmawiać, ja jestem chętna :D :)

nie mozesz w wieku 19 lat cale dnie siedziec przed kompem i nie robic nic :-O masz rodzine, rodzenstwo???? jak oni na to patrza???

Gość PabloTychy
juz zwariowalem ... tak oficjalnie znajomych mam tylko takich z ktorym pogadac mozna to niema wszyscy niewiem albo sie odwrocili albo niewiem co im odjebalo cala reszzta ćpa :/

czlowieku! jestes mlody, mozesz tak pieknie zyc... ty tez cpasz? tylko takich masz znajomych??? jezeli mozesz, idz na studia, jezeli skonczyles na przyklad zawodowke, sprobuj ksztalcic sie dalej, kurcze, tyle mozesz robic, naprawde szkoda mlodosci, by siedziec przed komputerem... o czym marzysz, czego bys chcial???