Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem, a chciałabym

prawda czy kłamstwo - do panów

Polecane posty

Cięzko mi zadac te pytania mojemu chlopakowi, a bardzo bym chciala znac odpowiedzi... Czy to prawda, ze myslicie codziennie o sexie? Czy to prawda, że nawet majac swoją dziewczynę, widzac inna na ulicy, podniecacie się? jesli tak, to czy mozna to powstrzymać? Czy to prawda, że nie kochacie jak kobiety, że Wasze uczucie jest slabsze i uzaleznione od starań tej kobiety?

''Czy to prawda, ze myslicie codziennie o sexie?' Tak ''Czy to prawda, że nawet majac swoją dziewczynę, widzac inna na ulicy, podniecacie się? jesli tak, to czy mozna to powstrzymać?'' Prawda ale to tylko myśli, nic w tym złego. Czy to prawda, że nie kochacie jak kobiety, że Wasze uczucie jest slabsze i uzaleznione od starań tej kobiety? Fałsz. Kochamy bardzo mocno, szczerze i nieustannie.

może wydadza sie naiwne te pytania niektorym, ale skąd ja mam sobie odpowiedziec na nie - nie jestem facetem :( no pomóżcie... :(

mam pytanie ''Czy to prawda, że nawet majac swoją dziewczynę, widzac inna na ulicy, podniecacie się? jesli tak, to czy mozna to powstrzymać?'' Prawda ale to tylko myśli, nic w tym złego. ----- wiem, ze faktycznie nic złego się nie dzieje, ale zawsze mi przykro , gdy o tym sobie pomyślę... bo ja chciałabym być jedyna, ktora podnieca mężczyznę swojego - tak jak on mnie... nie potrafię spojrzeć i podniecić się obcym mężczyzną, musze wiedziec, kim on jest. Czy jakiś facet też tak ma?

Gość podobno panowie
myślą o seksie co 15 minut... ...a panie non stop. tylko maja podzielną uwagę ;)

Gość jak sama nie myslisz
codziennie o sexie ze swoim facetem to związek długo nie pociągnie i go w końcu zdradzisz

kiedyś tak miałam, że się łatwo podniecalam byle czym, ale moze nie podniecałam, tylko milo bylo mi patrzeć inaczej patrzę na swojego faceta, naprawdę się podniecam z calą gamą cudnych odczuć,

mój facet mnie podnieca, ale nie podniecają mnie inni faceci nie wiem, czy jestem ewenementem, czy to norma u kobiet ale nie jestem gotowa na przespanie się z obcym facet, nawet gdyby mnie się podobal wiecie, no nie mam reakcji typowych dla odbycia zaraz stosunku - tak czuje się tylko przy nim chcialam sprawdzic, jak maja faceci sorry ze tak wpros o tym piszę, ale chcialam byc szczera

Gość tymczasowy
1 Czy to prawda, ze myslicie codziennie o sexie? 2 Czy to prawda, że nawet majac swoją dziewczynę, widzac inna na ulicy , podniecacie się? jesli tak, to czy mozna to powstrzymać? 3 Czy to prawda, że nie kochacie jak kobiety, że Wasze uczucie jest slabsze i uzaleznione od starań tej kobiety? 1. zależy od poziomu testosteronu i sytuacji miłych dla oka lub rąk ;) 2. nie można tego powstrzymać i patrz punkt 1. Podniecenie przez inną sytuację, dziewczynę mogę przenieść na moją dziewczynę 3. nie wiem jak kochają kobiety bo nią nie jestem. uczucie zależy od tego czy kobieta jest atrakcyjna, ma charakter i to coś

no niestety autorko, ale faceci sa troche inaczej skonstruowani i chocby nie wiem jak sie starali to pewnych rzeczy nie zmiania. np tez to ze dzialaja na nich fajne ciuszki czy gadzety, czy widok intymnych czesci ciala kobiety- w odwtrotna strone to nie dziala...i nic nie poradzisz. ale jesli trafisz na madrego i wrazliwego faceta to z latwoscia to zaakceptujesz. wiem bo sama to przezywalam. mialam takiego dupka ktory nawet przy mnie ogladal sie za pannami i tlumaczyl ze no taka natura nic nie poradzi. moj obecny daje mi wystarczajaco duzo poczucia bezpieczenstwa dzieki czemu nie martwie sie tymi roznicami. wiem ze jestem ta naj.

a punkt 3 - w ogole usun to bo to totalna bzdura mowie to jako kobieta, ale mozna powiedziec bardzo doswiadczona:) bzdura i jeszcze raz bzdura

Gość tymczasowy
jeżeli chodzi o p. 3 to moje uczucie jest bardzo stabilne jeśli już jest. U kobiet to zależy od humoru i jest zmienne jak pogoda

Gość nie wiem, a chcialabym
ja potwornie sobie nie radzę z biologizmem mojego faceta przykro mi jest tak, ze aż plakac mi się chce mnie podniecają intymne cześci ciala, ale mojego faceta. a jak idzie taka ekstra laska, powiedzmy, ze reagujecie sobie, a nagle ona się odzywa, pieprzy 3 po 3, czy wam przechodzi momentalnie podniecenie? albo czy te podniecenie wystepuje zawsze na dziewczyny w waszym typie, cxzy może być tez tak, że nagle zareagujecie np na laskę z tipsami, choć normalnie by sie wam nie podobała...?

Gość tymczasowy
nie wiem, a chcialabym ja potwornie sobie nie radzę z biologizmem mojego faceta przykro mi jest tak, ze aż plakac mi się chce mnie podniecają intymne cześci ciala, ale mojego faceta. a jak idzie taka ekstra laska, powiedzmy, ze reagujecie sobie, a nagle ona się odzywa, pieprzy 3 po 3, czy wam przechodzi momentalnie podniecenie? albo czy te podniecenie wystepuje zawsze na dziewczyny w waszym typie, cxzy może być tez tak, że nagle zareagujecie np na laskę z tipsami, choć normalnie by sie wam nie podobała...? Wszystko zależy od poziomu testosteronu, czasami pałka sztywnieje sama z siebie jak długo nie była używana. Wtedy fizycznie jestem podniecony bo mi zesztywniał, a psychicznie nie. Jak normalnie konik używany, to musze się najpierw podniecić psychicznie , a to zależy od poziomu testosteronu. Jak jest bardzo wysoki to się z łatwością podniecę. Pieprzenie laski 3 po 3 a jej wygląd to rozłączne sprawy. Jeżeli jest bardzo atrakcyjna fizycznie to mnie podnieci bez względu czy jest głupia czy nie. Podniecenie mi przejdzie jak konik dostanie to co chce :P. Nie rozumiem o co chodzi z tipsami ? Laska jest atrakcyjna to mnie podnieci, jeśli jest nieatrakcyjna to nie.

sa takie przerysowane babeczki, typu rożowe kozaczki, rózowe tipsy, rózowa torebka nie wierzę, ze to może podniecac :P

''Czy to prawda, ze myslicie codziennie o sexie?' Tak. A reszta to już rzecz indywidualna. :classic_cool:

Crow, a jak u Ciebie? podziel się :( ;) bo nie wiem, a chciałabym

Gość tymczasowy
sa takie przerysowane babeczki, typu rożowe kozaczki, rózowe tipsy, rózowa torebka nie wierzę, ze to może podniecac Podnieca ciało, twarz dziewczyny i jej wyzywające zachowanie. Tipsy, kozaczki mogą wyeksponować walory i przykryć braki i wtedy niedoświadczony facet nie zauważając zasłoniętych braków może się na to nabrać - podniecić

"Czy to prawda, że nawet majac swoją dziewczynę, widzac inna na ulicy, podniecacie się? jesli tak, to czy mozna to powstrzymać?" To jest bzdura, no chyba że jest lato .. parę razy w życiu mi się zdarzyło nawet gdy byłem żonaty, ale to tylko moment i kończy się w momencie minięcia kobiety. "Czy to prawda, że nie kochacie jak kobiety, że Wasze uczucie jest slabsze i uzaleznione od starań tej kobiety?" Uczucie jeśli jest prawdziwe nie stawia warunków.

szkoda, że ja nie mam jak facet lepiej bym się czula, bo tak czuje się gorsza, nijaka, nie czuję się wyjatkowa :(

Crow, dajesz mi nadzieję i to ogromną... poważnie Większosć chyba jednak tak nie ma jak Ty... :(

Gość sergio da silva rerum
po PIERWSZE I NAJWAŻNIEJSZE jesteś dziecinna po prostu niedojrzała i jeśli nie wydoroślejesz będziesz zaprzątała swoją uwagę infantylnymi rojeniami wokół poważnych tematów nie zwracając uwagi na sprawy istotne które nagle wtargną w twoje życiess

to dla mnie męczące, wiedzieć, że podniecic go może każda zgrabna... ciężko mi to zrozumieć, zaakceptować moze rzeczywiście zle wychowanie kobiety na to wpłyneło ale zanim po mnie pojedziecie, to chciałabym zaznaczyć, że panowie fajnie sie macie, bo kobiety calą soba was pożądają, są wierne nawet myslami ciekawe, czy to wam zwisa, ze tak jest - czy raczej milo wam z tego powodu

Gość tymczasowy
crow sprawdź sobie poziom testosteronu w organiźmie

Gość sergio da silva rerum
nie oceniaj ogółu kobiet podłóg siebie owszem kobiety mają większą skłonność do monogamii niż mężczyźni ale jest też mnóstwo kobiet, które wcale nie są tak skupione na jednym mężczyźnie a wręcz odwrotnie co tu dużo gadać ile ty masz lat???

byc może jestem dziecinna być może wierność jest śmieszna oceniasz mnie surowo, ale spójrz, ja chcialabym zrozumieć, gdyby to była kwestia dojrzałości, która z wiekiem by przyszla, byłoby milo i spokojnie dla mnie a tak.,, powtarzam: męczę się zastanawiam się jak inne dziewczyny sobie z tym radzą gdybym czuła jak facet, od razu bym zrozumiała i nie byłoby problemu, a tak jest mi przykro

Gość tymczasowy
to dla mnie męczące, wiedzieć, że podniecic go może każda zgrabna... nie każda zgrabna :)