Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oglądajacy TVN

Oglądam Top Model i musze stwierdzić że

Polecane posty

Gość Oglądajacy TVN

laski sa głupie i dla kariery dadzą se nawet gówno wsadzić do ryja byle osiągnąć cel:( szok,robią z nich mięcho armatnie i szmaty a te głupie godza sie na upokorzenia

Gość takim stwierdzeniem tylko
kompleksy pokazujesz :O Niektóre sa głupie inne nie... jak w społeczeństwie program to program. w sumie nic nie wiadomo bo jest pocięte i tak naprawdę wszyscy grają...

mnie wkurwia ta chłopczyca Zuza co to ma zawsze dużo do powiedzenia:O

Gość hoiashfoihas0eu
i do tego jak czesto ta zuze pokazuja a inne dziewczyny nic a nic.. niby jest ich 13 a pokazuja z 6

Gość hyafsrst
ta zuza chłopczyca odpadła i BARDZO DOBRZE :D

Gość czemu ta starsza zostala
LO

Gość prawdziwa obserwatorka
Niektore sa naprawde brzydkie, mam nadzieje,ze szybko odpadna a zuzy tez nie lubilam, zarozumiala, szczekajaca laska :o Natomiast dzis na wp.pl czytalam, ze tylko ona z jeszcze jedna to w 100% amatorki, reszta brala juz udzial w mniejszym badz wiekszym stopniu w modelingu, wiec sciema :o Mam nadzieje, ze facetom nie podobaja sie takie wieszaki, normalnie szkieletory niektore obrzydliwe i nie jestem zazdrosna, ale mam oczy, brak im seksapilu - TAKA PRAWDA :)

Gość wiernarzekaaaa
A mi sie bardzo podobają niektóre z nich i kurde wpadam w kompleks niższości przez takie progarmy :( Mają zajebiste gigury i ładne twarze, a ja ? Twarz przeciętna, figura przeciętna, nie mam się w co ubrać dodatkowo, jak ostatnia dziadowka :D Nie powinni robić takich programow, bo ludzi w kompleksy wpędzają !!!!

Gość prawdziwa obserwatorka
Nie wszyscy musza byc idealni z wygladu, ale jak juz ktos sie pcha na TOP MODELKE, to powinien najpierw w lustrze sie przejrzec .... nie pamietam jak maja na imiona, ale jest taka jedna blondyna co sama spala paskudna jak nie wiem co a druga z oczami na skroniach - masakra :o

Gość jak kobiety narzekają
że jakaś laska jest brzydka to na 100% jest niezła a jak twierdzą, że jest ładna to żaden facet nie wie co one w niej widzą. Tak na przyszłość