Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karygodne zachowanie

Szukam szczęścia w życiu, kto jeszcze ?

Polecane posty

:) Ja już od urodzenia :) Empatia mnie wykańcza.... Daję całą siebie nie uzyskując nic w zamian .... Niebawem moje 28 urodziny .... Spędzę je sama..... bo po 4 latach ostatniego związku okazało się, że minęliśmy się..... w którymś momencie.... nie mam żalu :) może odrobinę.... Ale nie chcę już nigdy usłyszeć, że jestem "dobrym człowiekiem" ewentualnie "aforyzm"sprzed kilku lat: " jesteś aniołem, który zjawił się za wcześnie..." Chciałabym, żeby ktoś mnie docenił za to jaka jestem :) Chciałabym być szczęśliwa :) Czy to zbyt wiele ????

Gość pinak
ustawimy sie w kolejce:) tylko czy ta kolejka jest po cukier czy gdzie indziej to sie dowiemy,ale nie teraz:)

Gość po szarość
jak w tym psalmie stojących w kolejce...:)

Gość zajebisty27
autorko popełniasz błąd licząc że jakiś człowiek da ci szczęscie, szukaj w sobie

jestem typowym zwierzęciem stadnym.... nie będę w stanie sama sobie dać tego szczęścia .... gdybym mogła, nie pisałabym ..... kolejek unikam :) a przynajmniej się staram :)

Gość zajebisty27
a kogo konkretnie potrzebujesz?

może to zabrzmi banalnie :) ale kogoś normalnego.... po prostu :) kto nie gra i nie udaje :) i teoretycznie nie powinno z tym być problemu.... a praktycznie.... jak to z praktyka bywa .... niestety

Gość zajebisty27
a pociąg seksualny, atrakcyjność fizyczna, pozycja społeczna, długość penisa, wykonywany zawód, kasa, wzrost, kolor oczu, nie mają znaczenia? wystarczy że normalny?

Gość zajebisty27
nie, no szkoda, no mogłaś mieć to wszystko a chcesz tylko normalności :) moim zdaniem kazdy związek dwojga ludzi to spotkanie dwóch egoizmów i jest oczywiste, że każdy bedzie ciągnął do siebie, czyli musi się to rozpieprzyć, z samej definicji chyba, że te osoby wyrzekłyby się swojego ego np. po kilku latach medytacji w Tybecie i są w stanie kochać bezinteresownie w obecnych realiach wygląda to tak że kazdy jest jakby na chaju i potrzbuje działki narkotyku - zainteresowania drugiej osoby bo inaczej będzie cierpiał to jest rodzaj uzależnienia wejśc w związek kiedytak naprawdę nie potrzbujesz drugiej osoby to jest prawdziwa wolność ale nie każdy był buddystą :)

to nie jest szczyt jakiejś desperacji :) nie szukam jakiegoś totalnego wsparcia :) mam swoją pracę, w której się spełniam :) parę planów na przyszłość ..... masę świetnych znajomych i 2 sprawdzonych przyjaciół :) kilka mniejszych i jedno większe marzenie... a jednak... nie potrafię się tym cieszyć w 100% sama .... taka już jestem Zdaję sobie sprawę, że każdy "normalność" definiuje inaczej.... i tu może być pewien dysonans.....

Gość dsbffskgfnggjddf
Szczęście jest jak motyl: kiedy usiłujesz je złapać, zawsze wymyka ci się z rąk. Ale jeśli cichutko usiądziesz, to może samo do ciebie przyleci

może przyleci .... sęk w tym, że nie chcę się już łudzić, że "może przyleci" najchętniej bym to wszystko olała... nie jest mi ze sobą źle... nie tak do końca ale boję się, że totalnie zdziczeję... i wtedy będzie jeszcze ciężej .....

Gość zajebisty27
na pewno może być cenne bo jest jakaś wartość dodatkowa w postaci radości tejże osoby i jej bliskości, przynajmniej na początku z czasem to też może być nużące może spotkasz