karygodne zachowanie 0 Napisano Październik 1, 2010 super gratulacje :) do tego etapu mi bardzo daleko :) ale cieszę się, że coś wychodzi :) i trzymam kciuki, oby było jak najdłużej i najlepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paladine 0 Napisano Październik 1, 2010 Ty szukasz tego co ja ,a ja tego co ja.zabawne,:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paladine 0 Napisano Październik 1, 2010 a ja tego co Ty:)miało byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karygodne zachowanie 0 Napisano Październik 1, 2010 najlepszy z oryginałów tego utworu jaki wygrzebałam na youtube ;) http://www.youtube.com/watch?v=qBI_Av00_Fo dla ciebie paladine, na szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karygodne zachowanie 0 Napisano Październik 1, 2010 życie nie zawsze dzieli po równo.... niestety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Napisano Maj 27, 2019 A ja po prostu już nie wierzę w to że można żyć normalne i być szczęśliwa to nierealne mam 34 lata i prawie roczna córkę i myślałam że teraz będzie ok że te rozmowy i obietnice że moje oddanie nic z tego zostałam po raz kolejny oszukana a teraz nawet nie mam do kogo mordy otworzyć tylko ja i córka nie takiego życia pragnelam ale to moja wina i moja naiwność i to że za bardzo jestem uległa powinnam być jak te inne kobiety wredna ... a nie potulna poani domu perfekcyjna mama partnerka i kochanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danuta grytschuk 10 Napisano Maj 27, 2019 Przed chwilą, Gość Asia napisał: A ja po prostu już nie wierzę w to że można żyć normalne i być szczęśliwa to nierealne mam 34 lata i prawie roczna córkę i myślałam że teraz będzie ok że te rozmowy i obietnice że moje oddanie nic z tego zostałam po raz kolejny oszukana a teraz nawet nie mam do kogo mordy otworzyć tylko ja i córka nie takiego życia pragnelam ale to moja wina i moja naiwność i to że za bardzo jestem uległa powinnam być jak te inne kobiety wredna ... a nie potulna poani domu perfekcyjna mama partnerka i kochanka szczęście nie lezy na ulicy szczęścia nie przekłada się z serca do serca ..szczęście to radość z bycia dobrym sprawiedliwym czlowiekiem......człowieka się czyta po przymiotnikach jaki.....i takiego samego szukaj ..dobry=nie naiwny granice tyle tobie tyle bliźniemu.....samemu trzeba być dobrym żeby dobry chciał być ze mną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Maj 27, 2019 Karygodne zachowanie ile masz lat jeśli to nie tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RunPage Napisano Maj 27, 2019 Czytanie to Twoja słaba strona gościu powyzej? Dziewczyna jest przecież w kwiecie swojego wieku. Najlepszy czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klub 101 Napisano Maj 28, 2019 21 godzin temu, Gość Asia napisał: A ja po prostu już nie wierzę w to że można żyć normalne i być szczęśliwa to nierealne mam 34 lata i prawie roczna córkę i myślałam że teraz będzie ok że te rozmowy i obietnice że moje oddanie nic z tego zostałam po raz kolejny oszukana a teraz nawet nie mam do kogo mordy otworzyć tylko ja i córka nie takiego życia pragnelam ale to moja wina i moja naiwność i to że za bardzo jestem uległa powinnam być jak te inne kobiety wredna ... a nie potulna poani domu perfekcyjna mama partnerka i kochanka twoja wina bo poleciałaś na badboya alfa, więc co tu wymagać? spokojnych olewałaś to teraz masz.....niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamfir Napisano Maj 28, 2019 Dnia 1.10.2010 o 16:17, karygodne zachowanie napisał: życie nie zawsze dzieli po równo.... niestety :) Maj 2019, gdzie autorka tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach