Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochac czy nie kochac

do siostr pomozcie mi być silną i dzielną

Polecane posty

znowu z nim spedziłam noc cudowna czuła namiętna noc, i znowu on sie nie odzywa..spotkalismy sie po prawie 5 mcach od rozstania..on mi sie nawet juz tak z wyglądu nie podoba jak kiedys ale jest mi z nim tak dobrze, ze nie będę kłamać że uwielbiam jego towarzysto, ale tez sex z nim, jego dotyk, zapach i jak śpi przytulony do mnie..rano mnie pocałował, podziękował i "zdzwonimy się"..i cisza..wiem, że nie mogę o nim mysleć, nie mogę mieć nadzieji, że mnie w końcu pokocha, nie mówię już nawet o pisaniu do niego czy dzwonieniu bo to już wiem, że na pewno nie moge robić żeby zachować resztki dumy i mieć choć cień nadziei ,że moze w koncu cos do mnie poczuje, ze sie przywiąże..ale jest mi ciężko..jestem sama mam ciężki okres straciła m prace itd a nie moge z nim być a wiem, ze on tez sie w tym zyciu miota..kurwa jak mi jest ciężko, że on się nie odzywa..

Gość gruszka pietruszka
Rozstałaś się z nim, on cie nie kocha i stalas sie panną do towarzystwa na jeden wieczór, nie daj tak sobą pomiatać

ale ja potrzebuje bliskosci, sexu, nie wyznaju mu milosci..ale jestem czlowiekiem nie robotem..

potrzebujesz miłości a nie samego seksu. Uwazasz, że za seks "kupisz" sobie jego miłość? Weż zastanów się nad sobą. Warto się tak za te kilka chwil, "sprzedawać"?

bzdura, nie postrzegajcie zawsze kobiet wszystkich jak idiotek..ja potrzebuje sexu nie umiem zec dlugo bez tego..ale nie umiem sypiac z byle kim, on jest mi bliski i jak mam potrzebe to o nim marze..wcale nie mialam zamiaru go "lapac" na sex to zalosne..zanim idziemy do lozka lacza nas dlugie mile wieczory rozmowy..

sex nie sex co to ma zaznaczenie..chodzi o to, ze on mnie caluje po wlosach, trzyma za reke cala noc..a potem sie nie odzywa..mowi, ze nie umie nic czuc ..a ja czy w to wierze czy nie to nie ma zanczenia..ja tesknie..wiecie co to samotnosc?? nie tak w wieku 20 lat ale kobiety z dzieckiem po rozwodzie..ktora caly czas sie boryka sama z rzeczywistoscia..tez sex z nim po takim czasie sprawil mi nieziemska przyjemnac na 24 h zapomnilam o klopotach bylam szczesliwa..

Chyba sama nie wiesz czego chcesz? Wyczuwam u Ciebie lekkie rozchwianie emocjonalne. :)

serio? az tak to sie da wyczuc??..masz racje jestem rozchiwana, mam trudny okres, stracilam prace a jestem sama z dzieckiem, do tego on sie napatoczyl znowu i wrocila tesknota za byciem z kims..

Gość Ile masz lat.
kobieto??

Widać, widać. Obyś tylko w tym trudnym okresie nie wpakowała się w większe problemy [przez tego faceta]. Pamietaj, że masz dziecko i ono powinno byc najważniejsze. Potrzebuje Twojej miłości i kocha Cię bezgranicznie. Nie zmarnuj tego. Faceci mogą przychodzić i odchodzić a Ono zawsze będzie Twoje.