Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody Studenciak

STUDENCI I ROku ŁĄCZMY SIE!!!!

Polecane posty

Gość Mlody Studenciak

Gość Mlody Studenciak
Juz w piatek 1 dzien ...Boicie sie troche:D??

ja mam jutro pierwsze zajecia i bardzo sie boje.. nie wiem nawet jak sie ubrac elegancko czy normalnie w sunie to pierwsze zajecia a nie rozpoczecie....

Gość Mlody Studenciak
Powiedz gdzies studiujesz?? I jak oceniasz zycie studenckie??

W Kielcach, a zycie studenckie hmm ciezko jest tak dysponowac kasa zeby wystarczylo ale mieszkam z chlopakiem wiec nie ma tragedii Ogolnie jest super tylko ze mnie straszna domatorka i tesknie za moim pokoikiem psem i rodzicami....

Gość Studentzki Hoojek
A studentki chyba nie naleza do trudnych nie:P??

Gość Mlody Studenciak
Ja tez Lublin. Jak to nie ma co robic:P?

Gość Mlody Studenciak
Kamilcia a archiwum??

Gość shazz
na zajęcia ubieramy się normalnie, nie na galowo, czy jak kto woli, elegancko:P chyba, że macie zaproszenia na inaugurację to wtedy trzeba. trzymam kciuki za Was wszystkich :D studenci pierwszego roku....tak szybko odchodzą :P więc się starajcie, jak przeżyjecie pierwszą sesję to dalej już jakoś pójdzie :D

ide do lublina na drugi stopień ;) studiowałam już w Toruniu :P i jeszcze w takiej małej miejscowości;p powiedźcie mi gdzie w Lublinie graja electro ?:P i gdzie jest dobry kebab:P

Gość to mity mity mity
studiuje na trzecim roku, nigdy nie bylam na zadnej inauguracji, a ludzi na zajecia potrafia sie ubrac jak swiry

aa w Lublinie jest bardzo dobry kebab kolomnie :D tzn kolo plazy i jest CAŁODOBOWY czyż to niewspaniale?? ale stram sie ograniczac aby nie wygladać jak krowa:|

Gość Mlody Studenciak
Kamilcia mieszkasz w takim razie tuz obok:D Mam nadzieje ze cos z tego bedzie:D:D

Gość shazz
ja już studia skończyłam, na moim uniwerku wybrani studenci pierwszego roku byli zapraszani na uroczystą inaugurację, podczas której odbierali z rąk dziekana indeksy. na zajęcia chodzą ubrani jak świry? heh u mnie niektórzy na egzaminy przychodzili w ortalionie :D

a electro jest w Lublinie w FASHION:) są tam takie duże 3 sale w której gra inna muza więc można sobie wybra ć

kamilcia zapamiętam sobie, a dokładnie jak ten kebab się zwie ? ;) a gdzie są dobre imprezy ? chodzi mi o muzykę właśnie electro...nom a w ostateczności taka popularną. żadnego rocka regge nie chce.

Gość Parappaa
Widze ze lublin rozchwytywany przez kafeterian:P

zazwyczaj właśnie na imprezach grają electro , techno. Znam tylko dwa kluby z muzyka rock więc jest małe prawdopodobieństwo, że na nie trafisz;] A nie wiem jak się nazywa ten kebab mimo, że mieszklam kolo niego, ale nigdy nie zwrocilam uwagi;p hehe

Ogolnie jest super tylko ze mnie straszna domatorka i tesknie za moim pokoikiem psem i rodzicami Tesknisz w takiej kolejności? :D

Gość Znaffffca Lublina
Ten kebab na lipowej przy plazie??

Toruń jest super ale uczelnia poryta :P Lublin teraz :D w niedziele zjeżdżam ;p mam na uwadze Fashion :P ale muszę w końcu magistra zrobić, więc trzeba się uczyć:P a ta Czekolada ?co tam? jakie kluby polecacie ?

Gość Znaffffca Lublina
Jest na tym szkrzowaniu Kebab Pod psem:D

wiem:P pon psem tez jest dobre jedzenie i sie placi tylko 1 raz za sok i mozna dolewać do woli:]. Czekaolada też jest fajna i warto tam iść w środy na lady night aby sie za darmo napić do 24:] hyhy