Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafaellaquatro

dziewczyny!!!!!!! co ja dzis odjebalam... :((

Polecane posty

Gość Nie przejmuj sięęę
A moja koleżanka kiedyś w szkole dostała i zabrudziła takie kręcone krzesło z materiału. Jej to musiało być wstyd przed całą klasą i nauczycielem - facetem.

Gość eterika78
ja używam tamponów a nie podpasek podczas okresu i wydaje mi sie że lepiej trzymają i tak szybko nie przecieka. chociaż czasem jak mi sie bardzo leje, to i ch*uj tampony bierze.

Gość oj dad da
oj ja sie zawsze tego boje i dlatego jak kaza siadac to stoje z wielka podpaska miedzy nogami;/ ostatnio odkrylam tampony i jest po sprawie

Gość reg ma racje
nie zapierze nawet karcherem bo to trzeba od razu zimna wodą i gazą najlepiej spryskac wodą i przyciskać gaze zeby wsiakało tak długo aż plama bedzie coraz bledsza ,duzo roboty nigdy ciepłą wodą bo przebarwi jeszcze mocniej a na myjni mu rozetra na całe siedzenie dzwoń do niego niech przyjedzie i idz zrób tak jak pisze bo bedzie miał tapicerke do wymiany

Gość barabarabab
kurcze ja pamietam taka sytuacje bylam wtedy u babki to bylo noca, moj juz teraz byly odprowadzil mnie do domu usiadl sobie na lozku ja wchodze do pokoju a on mi pokazuje palcem ze krwawie :-D mialam wtedy 18 lat a na sobie spodnie kolezanki :-P

Gość ha ha ale jaja
to sie ciesz ze to byl twoj chlopak bo kiedys moj znajomy ktory jest kierowca busa, wozi ludzi za granice, opowiadal o jednej babce. wiozl ja do holandii a ona przez cala droge nie wysiadala nawet na siusiu. jechala do meza. odwiozl ja na koncu a ona nagle w placz... zapytal sie czy cos sie stalo a ona czerwona zaczela przepraszac bo ubrudzila siedzenie... potem poleciala po szmate i zaczela szorowac. troche zal mu sie jej zrobilo bo babka plakala i jej bylo strasznie glupio

Gość rafaellaquatro
zadzwonil! pogadalismy chwile i powiedizal zebym sie nie przejmowala bo juz sobie zapral... juz mi troche lepiej...

Gość barabarabab
no ale wiesz pewnie nie musiala go ogladac codziennie. ja np ta sytuacja ze swoim bylym sie w ogole nie przejelam a nawet chcialam mu na kolana siadac :-P no ale on nie chcial...

Gość dyrektore brawo
popłakałam sie ze smiechu hahaahhahahaha

Gość porażka, ale przeżyjesz :)
ja kiedyś miałam białą spódnicę i spacerowałam nad jeziorem z koleżanką, nagle jeden chłopak, który chodził za nami z kolegami ;) ppowiedział, że chyba ubrudziłam sobie spodnicę..... ja patrzę a tam czerwona plamka; było mi tak głupio. Powiedziałam, że chyba usiadłam na wiśni...

Gość czarnażi17
odkąd odkryłam tampony nie wracam do podpasek. a Twój facet to normalny fajny gość jeśli tak sie zachował :)

Gość dyrektore brawo
powiedz jaki ma samochód? tak z ciekawości pytam

Gość rafaellaquatro
audica a6

Gość iregn
każdej może sie zdarzyć.

Gość Kafe poradnik
Namacalna różnica co do płci. Ja tam w ogóle bym się tym nie przejął. Normalka. Natura. Więc tym się nie przejmuj.

Gość hjgvjb
a jaki kolor tapicerki?

Ciesz się dziewczyno, że trafiłaś na normalnego chłopa, a nie na takiego dyrektore, co to by Cię zrównał z ziemią, a potem jeszcze w afekcie obsrał kanapę Twoich rodziców :D:D:D NA RZADKO!

Gość maliboo
:D na pocieszenie moge Ci napisac, ze ja w trakcie snu nasikalam swojemu obecnemu chlopakowi (wlasciwie nie bylismy wtedy oficjalnie para) do lozka :O ostatni raz to mi sie zdarzylo jak miaalm 6 lat! ale mi bylo wstyd, budzimy sie a tu moookra plama zapytal sie czy nie choruje na cos:D

Gość rafaellaquatro
maliboo ---- no niezle :D hjgvjb--- teraz juz czerwony.

Gość rafaellaquatro
jak myślicie czy dobrym wyjściem będzie kupno i sprezentować facetowi pokrowców na fotele żeby nie było widać tej plamy

Kurcze straszne :) Ogólnie to masz farta bo facet okazał się spoko. Ktoś tam powyżej pisał, że zastanawia się jak to musiało z Ciebie cieknąć. A no chyba tak jest że jedne mają obfite miesiączki inne nie. Ja np. nigdy w życiu nie przesiąkłam, chociaż raz prawie cały dzień chodziłam w okresem nie wiedząc o tym i dopiero w domu się zorientowałam i tylko miałam majtki brudne. Bardzo mało krwawię, więc nigdy mnie takie coś nie spotkało.

Gość rafaellaquatro
no faktycznie zachowal sie spoko. jestesmy dorosli, co mial si drzec ze mu upier*olilam tapicere?? :D jakos tak mi troche lepiej jak sobie z wami oogadalam. eh... ale i tak jeszcze mi wstyd i nie wiem jak ja mu spojrze w oczy bo w sobote mamy w planach jakis wyjazd...

Gość rafaellaquatro
z tymi sprezentowanymi fotelami to podszyw :O

Gość barabarabab
widac ze facetowi naprawde na Tobie zalezy

Gość rafaellaquatro
dyrektore--- nie pocieszyles mnie :( koorwa 😭

Gość rafaellaquatro
dobra ja ide spac bo z ranca do pracy. dzieki ze moglam sie komus wygadac, bo w realu az wstyd ze to przytrafilo sie ulozonej, eleganckiej i zadbanej kobieie ;) cholera ciagle mi wstyd i tak... ale chyba chlopa mam w porzadku ;) dobranoc wszystkim.

Gość to ja anonimowo
i w takich momentach ciesze sie ze razem z M mamy skorzana tapierke:D