Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makkkkk90

biegunka okres i mdłośći przy braniu tabletek anty

Polecane posty

Gość makkkkk90

od roku biorę tabletki anty i od 3 miesięcy mam biegunkę tydzień temu miałam @ a od 4 dni mam okropne mdłości (tak jak przy 1 ciąży) byłam u lekarza ogólnego i czekam na wyniki krwi. czy któraś miała podobnie i była/niebyła w ciąży? może jednak zrobić test?

Gość To ile kosztują
Od 3 miesięcy masz biegunkę, czy sie pomyliłaś przy pisaniu? Zrób test ciążowy z krwi i następnego dnia będziesz miała pewność.

Gość makkkkk90
niestety nie pomyliłam się od 3 miesięcy a na test z krwi czekam nie mieszkam w PL i niestety trzeba czekać bo pobierają krew i wysyłają do laboratorium będzie za około tydzień bo trzeba czekać do 2 tyg.

Gość To ile kosztują
Jak to możliwe, tak długo mieć biegunkę? Nie odwodniłaś się jeszcze? Może nabawiłaś się zespołu jelita drazliwego? No z reszta, nie ma co gdybać, zobaczysz, jak bedziesz miała wyniki z badania krwi. Zdrówka Ci zyczę:)

Gość jiwqdjeqwwqio
a nie możesz od razu kupić test płytkowy?

Gość jak od 3 m-cy masz biegunke
to powinnaś pod kroplówka leżec juz dawno temu, przeciez nie masz już elektrolitów no i sam fakt ze tabletki nie działają tak jak powinny działaś więc ciąza też jest możliwa. Może masz po prostu luźne stolce?