Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowna kobietka

Dyrektore!

Polecane posty

Gość seksowna kobietka

no tu jestem! 🖐️ zwróć na mnie swoją szanowną uwagę :( chyba się zakochałam 👄 :(

Gość dyrektore to kobieta jest
tylko pisze jak facet:O🖐️

Gość cbhjm
zalosny tepy chuj dyrektore sam se o sobie tematy zaklada gratulowac

Gość cbhjm
tera udaje ze nie widzi topelse

kto udaje

Gość seksowna kobietka
nieprawda, ja załozyłam to topełe, bo na innym topełe znalazłam spis przymiotów (pewnie z 50) które musi spedzac jego/ jej kobieta, i prawie wszystkie spełniam!!! a od dawna sie w nim/niej - dyrectore podkochuje, wiec teraz sie czuje uprawomocniona by zaatakowac. wczesniej było mi wstyd. dodam ze płec jest mi obojetna, bo ja zakochałam sie w CZŁOWIEKU ktory BARDZO MADRZE PISZE - musie byc wspaniały/a niezaleznie od płci!

jest taki super hiper zajebisty ze nie ma baby i siedzi na babskim forume, rzeczywiscie supermaczociacho z niego

Gość seksowna kobietka
oj tam, ja jestem ładna i wykształcona a tez jestem sama bo niestety na studiach same laski i w pracy tez (i nie jest to pedagogika:P). czasami tak bywa, ze nie ma okazji kogos poznac. ja studiuje 2 kierunki i jeszcze pracuje na 1/2 etatu i po tym wszystkim potrafie przespac 3 dni. takze jak mam poznac kogos? a fajna jestem bardzo. dyrektore tez jest fajny/a. rozsadny i ma podobny swiatopoglad do mojego. wyglad jest whatever bo ja lubie brzydali. taki fetysz :P

Gość seksowna kobietka
nic to, bede tu na niego/ nia czekac takze jutro i pokocham nie zaleznie od płci która wydzie w praniu to czekam :classic_cool: juz tesknie 👄

Gość seksowna kobietka
ojej. wtopa. niezgrabnie nacisnełam na spacje w słowie "niezaleznie" nie jestem analfabetka moze tylko troche anal przepraszam - kajam sie

Gość seksowna kobietka
I miss U! You and me 4 ever. 👄

Gość seksowna kobietka
Jesteś! Cudownie :) Musisz mi odpowiedzieć na pytanie dot twojej listy przymiotów żeńskich.

Gość seksowna kobietka
Chodzi mi o tę liste z topełe Rudowłosej Elisy czy Helisy. Otóż nie spełniam 2 kryteriów i teraz barrrrrdzo Cie prosze, abys mi wypunktował, które wymagania sa tak wazne ze spełnione byc musza byc :classic_cool: Chce byc pewna ze jestem Twoim ideałem zanim się przed Toba otworze!

Gość seksowna kobietka
Kłamiesz, prawie trzecia a Ty nie śpisz :o a jak pytam to mnie olewasz. takich osob jak ja sie tak nie traktuje - zyczliwych :( dopsz, poczekam do jutra bufonie 🖐️

Gość seksowna kobietka
umiesz czytac ze zrozumieniem? 😭 czy znowu kpisz w nikczemny i malo zabawny sposób :(

Gość seksowna kobietka
Dopsz, juz mówie. Mam blond włosy i niestety od urodzenia mam średnio ładne rece. Mimo ze dbam o nie jak nik inny. Niestety genetyka - po mamie. Wszystkie inne kryteria spełniam w 100% [sooo proud of]

Gość seksowna kobietka
nawet to z modelingiem. własnie wczoraj myslałam o tym, ze przydałoby sie znowu zrobic jakies zdjecia, ale brak mi fotografa obecnie :(

Gość seksowna kobietka
no normalny, taki "onesize" jak sa w sklepach. nie o wielkosc chodzi, tylko o to, ze nie moge miec długich paznokietków, bo sa kruche i nigdy nawet o 1 mm zapuscic nie moge :( co wpedza mnie w kompleksy jak widze piekne długie pomalowane na gustowny odcien :(

Gość seksowna kobietka
wcale nie jestes gorszy niz doktor house! łżą świnie to tylko taka kreacja wrazliwej i delikatnej tudziez jednak inteligentnej osoby. a swoja droga to nie bawi mnie az tak dr house. humor tego serialu jest oklepany. tego typu poczucia humoru mozna sie nauczyc, jest wrecz jak algorytm. wiekszosc moich znajomych takowe posiada, a legenda jakos nie zostali :(

Gość seksowna kobietka
a topełe założyłam - abstrahujac juz teraz od loffciania i 4ewerów - by dac upust swoim emocjom. po raz pierwszy na kafe mi sie zdarzyło, ze zgadzam sie z kazda wypowiedzia kafeterianina/kafeterianki, wrecz ujełabym to takimi samymi słowy. wyczuwam braterstwo dusz 😭 i musiałam to napisac, bo to wartosciowe chwile w zyciu sa :) i rzadkie!

Gość seksowna kobietka
oczywiscie nie napisałam "abstrahujac" przez "ch" a bawic mi sei z tablicami kodów nie chce. głupie kafe :o

Gość seksowna kobietka
nie nosze wełnianych tylko materiałowe lub skórzane, ale te drugie niechetnie bo sa nieprzyjemne w dotyku :o podejrzewam ze rozmiar dłoni mam przecietny. za to moge ci powiedziec, ze jak kupuje gumowe rekawice do zmywania naczyn to zawsze biore s/m :P

Gość seksowna kobietka
dopsz, zanotowałam w moim kajeciku. ale podejrzewam, ze jednak bede sie krepowac wtargniecia w Twoja intymnosc :( poza tym istnieje jeszcze mozliwosc, ze mimo spełniania wszystkich podpunkcików moja całość Ci nie podejdzie :( boje sie odrzucenia :o dlatego nic nie moge obiecac :( jako żem jednak napisała co chciała - zyczę dobrej nocy 🖐️