Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fernana9008

CZY robie sobię KRZYWDE ?

Polecane posty

Od pewnego czasu zmuszam sie do wymiotów i wczoraj gdy to robiłam to z krwi mi tam troche poleciało . Boję się . nie chce być bulimiczką i się uzależnić od tego Ciągle jak wymiotuje to mam okropnie spuchnięte oczy i zdażyło się z 3 , 4 juz razy ze naczynko mi w oku pękło . Bylam u lekarza kiedys jak mi pierwszy raz pękło - to bylo moze w zime , wtedy zaczynalo sie powoli to wszystko i powiedzialam mu ze cos tam zjadlam i zwymiotowałam więc dał mi krople i teraz sobie je ciągle kupuje . Powiedzial, ze to cisnienie duże itd - tam w oku . Co do wczoraju to najpierw po południu zwymiotowałam a potem jeszcze wieczorem , bo paluszków z dwie małe garście zjadłam i zmuszało mnie coś abym poszła to zwrócic . Oczy mi ponownie spuchły - pozatym nie były jeszcze normalne po tym południowym zwracaniu no i język cały siny miałam i nawet dziś jeszcze mam . I dodam , ze wlasnie za tym drugim razem ta krew poleciała . głownie to z 2 szkalnki herbaty zwróciłam, te paluszki no pojawiły sie plamy krwi . Nie wiem co mam zrobic . Mamie nie chce powiedziec bo ona i tak ma mnie juz dosyć i sie ciagle martwi o mnie bo sie źle odżywiam i wymys;am rozne nie zdrowe diety i powtarza ze do pruszkowa w końcu ze mną pojedzie . Nie chce jej o tym wymuszanym rzyganiu mowic , bo się załamie :[ Ale ja musze coś z tym zrobić . Boje się , ze juz dochodzie do takiego stanu , ze w koncu co zjem to sama będe zwracać bez zmuszania :[

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować