Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francuski maniciure

Jak o siebie dbacie???????

Polecane posty

Gość francuski maniciure

Drogie mamuski powiedzcie mi jak o siebie dbacie chodzi mi jakich kosmetykow uzywacie czy chodzicie do kosmetyczki, fyzjera na paznokcje i czy macie na to czas i kto w tym czasie siedzi z dzieckiem ??????????A moze robicie sobie domowe spa ??????????

Gość hehi
Ja wlasnie postanowilam zaczac o siebie dbac, wlasciwie zawsze wieczorem jak zasypiam mam takie postanowienie, ze od jutra... na basen, fryzjer, nowe ciuchy... a potem jak przychodzi co do czego, to mi sie NIE CHCE.... z dziecmi zostaliby wtedy moi rodzice... nie mam jakos frajdy z dbania o siebie, to glupie wiem, zanim zostalam mama bylam sliczna zadbana dziewczyna, zawsze modeni i gustownie ubrana, a teraz wchodze do sklepu i nie wiem, co sobie kupic....za to dla dzieci zawsze zwoze narecza ciuchow... wiem, glupie to... :-O

Gość francuski maniciure
no tak ale mozesz sobie np wieczorem zrobic maseczke

od kilku lat mam trainer w pokoju - czas horroru - na wspólnej - wskakuje na trainer i jakos leci :D do tego raz w tygodniu basen z Synem, teraz to juz Synek się upomina o basen to jakoś motywuje.. a do kosmetyczki to mi jakoś zwykle nie po drodze, tipsy mi się nie podobają, sama nakłam sobe żel..

Gość akrylik
ja chodze na silownie i basen prawie codziennie. dziecko ma 2,5 m-ca. pokarm odciagam i tata zostaje, albo tesciowa. ciuchow nie kupuje, bo sie w nic nie mieszcze :((

Gość jh zsahc uahuc
dziecko ma 9 miesięcy, ja odkąd skończył 3 tygodnie 3 razy w tygodniu siłownia i aerobik ( dwie godziny ), kosmetyczka - brak kasy, ciuchy - jak trzeba, kąpiel i makijaż - codziennie.

Gość francuski maniciure
a jakich kosmetykow najczesciej uzywacie chodzi mi takze o firmy

Gość francuski maniciure
a manicure to nie tylko tipsy:)

napisałam w mega skrócie :D chodziło mi dokładnie o to że tipsy mi się nie podobają, i jako że się tym zajmowałam to jakoś może się mi to znudziło, albo dość się napatrzyłam jak tipsy niszczą paznokcie, to przeszłam na sam żel, choć osobiście jestem coraz bliżej manicure japońskiemu ..