Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoXana_meżatka

Brak ochoty na seks... co jest ?

Polecane posty

Gość jagarg
ok rozmumiem że morzecie nie mieć ochoty przez jakiś czas ale jaki ? To wy nie chcecie wiec to wy macie problem. myslcie jak to załatwic

Gość powiem wam ze ja tez tak mam
poprostu nasi mezczyzni kochani niech sprobuja przynajmniej przez jeden misiac 30 dni nic nie mowic o sexie,nie namawiac nas na niego i zyc przez ten misiac jak by sexu nie bylo,to wtedy mozemy pogadac o nim jak sobie my kobietki odpoczniemy troche od waszego zrzedenia....!!!

Gość OLALA....
AMEN

Gość jagarg
Jasne dla was to AMEN i tyle, ale to napewno nie załatwi problemu i nie mówcie mi nic o miesięcznej przerwie nie m ówieni nic i nie sugerowanie nic - to wielka wasz ściema która nijak nie ma się z rzeczywistością poniewaz w głębi serca macie myśl ( dobra chociaż miesiąc wytarguje )

Gość Peezda
Niby nie można zmuszać was kobiety do seksu ale brak seksu to też zmuszanie. Gdzie kompromis w tej sytuacji?

Gość OLALA....
NIE NO WSZYSTKO Z GŁOWA CZASAMI POTRZEBVA TEZ JEST ALE NIE NACHALNE ZACHOWANIE

Gość Peezda
Nie dziw się nachalnemu zachowaniu jeśli ten post trwa dłuższy czas. Naturę rządzi się swoimi prawami. Można ją oszukiwać, ale do czasu. Popęd seksualne nie jest chorobą.

wlasnie.... nienachalne zachowanie... moj maz ma juz grafik seksu tzn.co drugi dzien,a wez mu nie daj)-a ostatnio jak mu mowie ze nie chce seksu to urazony na caly swiat,nawet mowi ze mam kochanka ze jak on jest w pracy to ja chodze do innego,ze sie juz dzisiaj wykocholam i dlatego niechce teraz z nim---a pozniej mnie przeprasza ze tak nie mysli tylko mowi bo jest zly na mnie o sex. no i badz tu madrym.... czasami to mam ochote zucic to w cholere spakowac dzieci i wyjechac gdzies dlaeko od mezczyzn-od seksu!!! i pomyslec ze wszystkie problemy w malzenstwie sa zwiazane z seksem!!!

tylko pozniej nie miejcie Bóg wie do kogo pretensji,ze faceci Was w konia robia i az huczy od tego na miescie :) bo dla mnie to troche chore...ilez mozna odmawiac i sie prosic...co to za zwiazek...owszem ja tez czesto nie mam ochoty ale facet mnie rozumie i nie to nie,moze sie polasi ale w koncu da spokoj. Ale za to w nastepny dzien mam ochote,a nie kurde cale zycie na nie.

Dziewczyny a czy Wam jest dobrze podczas seksu? orgazm i te sprawy?, czy męzowie Was zaspokajają? może tu tkwi problem?

moze,mnie wczesniej seks zadowalal a teraz juz nie.....

Gość RoXana_meżatka
Zadowalać mnie zadowala. Musi mnie nakręcic. Ale co mnie np. drażni jak pieści moje piersi. Po czym tak sie stało? przed ciążą wszystko było ok.

Gość podobnie u mnie
U mnie podobnie dzieci,dom,zmeczenie i brak ochoty na te rzeczy.. Czy bedzie jeszcze dobrze..

moich piersi tez nie moze maz dotknac, drazni mnie to okropnie, ale ja karmie dziecko,wiec stad sie to wzielo

Gość RoXana_meżatka
No tez karmiłam, calkiem niedawno odstawilam moze z 4 miesiace temu, moze tez przez to

Gość A ja mam 20 lat
i zero ochoty na mojego faceta a jest naprawde zajebisty. Nie biore tabsow ani nic wiec napewno nie od tego. Nie mam ochoty na seks w ogole, nie ze tylko nie z nim! Po pprostu tego nie lubie i chyba nie polubie, wole sie z nim popiescic chociaz i tez ostatnio mnie to odpucha!

Gość podobnie mam
pewnie rozmowa szczera moze pomoc w takich sprawach, zeby wiedziec co czuje ta druga strona. Nie mam odwagi jeszcze

Cześć, ostatnimi czasy mam dużo mniejsza ochotę na seks. Nie wiem czy to ma związek z tabletkami, czy może z jakimiś problemami z hormonami, bo mam również obniżony nastrój, co zahacza nawet o depresję, a także dziwne kołatania serca. Szukałam sobie inf na ten temat i wygląda mi to na nieodbór estrogenów http://www.hormonalne.objawy.net/Objawy+niedoboru+estrogen%C3%B3w - tu wymianieją podobne jak ja mam. Czy któaś z Was tak miała? Jak to sprawdzić? proszę o pomoc!