Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa!!!!!

Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość synowa!!!!!

Teściowa: ja tak bardzo chciałam żeby on był księdzem , ale niestety no ma dziecko ,żone ..... O_o WTF???????

Gość Gfacet65
Niech sie wyksztalci na pastora ewangelickiego. Potem moze konwertowac na katolika. Moze byc ksiedzem i miec zone!

jia sie wczoraj dowiedzialam,ze kartki z gratulacjami dla nas,tkore przyszly na jej adres zostaly przez nia otwarte i zrobila mojemu liste kto kartke wyslal i ile jakies tam pierdoly.... :o

Gość kfsdo nvcr
Moja przed laty ślubowała, że syna na księdza da. Jak można ślubować w czyimś imieniu? I jeszcze ma pretensje, bo jak ona teraz ma spokojnie umrzeć i się z niedotrzymania ślubów wytłumaczyć? :O Wszystkiemu oczywiście ja jestem winna, bo zawróciłam chłopakowi w głowie, więc nie może na mnie spokojnie patrzeć.

Gość synowa!!!!!
ale moj maz lata na mecze jest typem huligana bije sie w nabojkach , chodzi na muhay thai jak ma zostac do chuja pastorem ewangelickim:D :D :D namawiac go wogole? swoja córke tez namawiala zeby szla do zkaonu a na roczku naszego synka powiedziala ze on bedzie ksiaedzem i go na ministranta zapisze ::O:O:O:O:O:OO ratunku :D

Gość synowa!!!!!
kfsdo nvcr: moja babaka zrobila tak smao z moim chrzestnym, dzisi jest ojcem dwojki doroslych dzieci:D ale on to juz zaliczyl seminarium ale spierdolil:D

Gość synowa!!!!!

Gość synowa!!!!!
nikt juz nie ma problemu podobnego?

Gość niby jakiego problemu
przecież wiadomo że co druga teściowa jest anormalna w jakimś artykule czytałam że to jest nie do przeskoczenia bo równocześnie nakłada się syndrom opuszczonego gniazda i menopauza i dlateto kobietom tak odbija, stąd bierze się próba dominacji nas synową i zazdrosć o synka, strach przed samotnością i brakiem celu w życiu.... ty narzekasz na teściową ? moja wmawiała mi że jej syn przede mną spotykał się z jakąś panną i ona była taka wspaniała i w ogóle.....najśmieszniejsze że to była historia wyssana z palca, która miała mnie odstraszyć i zniechęcić.... no powiedz jak mieć szacunek to kogoś kto opowiada takie kłamstwa byle "zachować synka dla siebie"

Gość synowa!!!!!
ja wszytsko rozumiem ale zeby zaraz rodzinie ksiezy robic.

Gość fzdfhg
ja tez mam okropna tesciowa we wszystko sie wtraca głupia jedza

Gość synowa!!!!!
opowiedz o tym :D