Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemonkawwa

Zniewieściały książe z bajki?

Polecane posty

Tak się ostatnio zastanawiałam wy dziewczyny naprawdę lecicie na te farmazony o bogatym wnętrzu, miłości do śmierci itd.? Bo jak rozmawiam z moimi koleżankami to raczej nabijają się z takich typów. Więc nie rozumiem na czym polega fenomen ich sercowych podbojów. Może to tylko wymysł popkultury, komedii romantycznych, a naprawdę dziewczyny wolą normalnych, męskich facetów z poczuciem humoru ? Bo np. mnie całkiem nie kręci ten kult zniewieściałych mężczyzn Chyba tylko naiwne, proste dziewczyny czekają na księcia na białym koniu z którym zaszyją się w domku w puszczy, będą zbierać kwiaty itd., urodzą 15 dzieci i ogólnie będą żyć jak Amisze. Wydaje mi się że ambitna dziewczyna nie czułaby się spełniona w takiej roli

Gość czują się spełnione
z jakimś kurwiarzem o wyglądzie małpy

brum W małym domku z 15 dziciaczkó byłoby ciasno." - chyba ze to domek na prerii :) dlaczego wg Ciebie "milosc do smierci" wyklucza "byciem meskim i dowcipnym"?

Gość polciaaa
Ja się spotkałam właśnie z odwrotnym zjawiskiem, dziewczyny lecą na totalnych prostaków, i na potwierdzenie moich słów daje linka do tego artykułu - http://tnij.org/igsj hehehe

Może mają też zaczarowany ołówek." - kiedys mialam taki ale wypadla gumka i sie juz do niczego nie nadawal

Cześć Prawiczku. Czizasa a taką chińską pachnąca gumkę też miałaś?

Czizasa a taką chińską pachnąca gumkę też miałaś? - mialam myszke i nawet dalej mam :)

wyroslam to za duzo powiedziane :) ale na pewno zaczelam chowac myszke

To trochę takie aspołeczne zachowanie. Czy mama nie mówiła Ci, żeby się dzielić z bliźnimi?

zawsze bylam troche aspoleczna, kiedy inne dzieci pokazywaly sobie myszki i olowki to ja w tym czasie juz bylam na etapie eksploracji dlugopisow automatycznych :)

za moda tez nie podazalam i bardziej mnie krecil kapitalistyczny parker ktory to dotarl do mnie wraz z batonem bounty - przedsmak raju :D

A taki wypasiony waterman albo inny mount blanc? Rozpusta. :D

I tak oto powróciłyśmy do księcia z bajki, który szczerozłotym watermanem podpisuje czeki na pokrycie kosztów naszych zachcianek i kaprysów. :D

brum znamy sie malo to moze powiedz pare slow o sobie. masz szara myszke czy chiska zapachową?

I tak oto powróciłyśmy do księcia z bajki, który szczerozłotym watermanem podpisuje czeki na pokrycie kosztów naszych zachcianek i kaprysów." - no i przepraszam! czy nie moze byc przy tym dowcipny?!

A co do myszki to niestety jej nie posiadam. :D Mam tuch pada. :D Nie pachnie i nie wiem skąd jest.

Takie połączenie byłoby najbardziej pożądane. :D

A co do myszki to niestety jej nie posiadam. Mam tuch pada. Nie pachnie i nie wiem skąd jest." - takiego z czerwonym dzyndzelkiem? :D

I jest cały czarny. " - kurcze romarzylas mnie. mialam kiedys takiego touch pada, jak sie go posunelo z boku to caly swiat przed oczami wirowal :)