Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perła nadbałtyckaa

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość perła nadbałtyckaa

dziewczyny czy któraś z was zrobiła się kiedyś na blond po mimo tego ze jest naturalną szatynka lub brunetką i w tym blondzie wygląda o wiele lepiej?? ja teraz mam taki dylemat, robilam sobie symaulacje na komputerze i wyglądałam w blodzie całkiem ok. mam jasną cerę, brązowozielone oczy i dość ciemną oprawę oczu.

Gość ebfv.
kiedys tak zrobilam. jestem naturalna brunetka a byl czas ze farbowalam sie na blondyne.... i tak i tak ladnie choc zawsze bylo ze w braz ladniejsza bylam.... wiec z dlugowłosej blondynki przefarbowalam sie na dlugowłosą brunetkę.... rob jak uwazasz ale ja za blondynki mialam dosc bezposrednie zaproszenia od facetow... i cos w tym jest, że blondynki sa dla chlopcow a brunetki dla mezczyzn... jestem z naprawde fajnym facetem brunetem 187 27l. postawny i powiem ci ze zawsze myslalam ze pewnie woli blondynki bo taki moze przebierac i widzisz jest z brunetka i mamy juz date slubu :)

Gość perła nadbałtyckaa
a gdybym ufarbowała włosy w moczu psa?

Gość widze po mojej siostrze jak
sie zmienila. cienma szatynka od urodzenia, zrobiła sie na blond i wyglada nawet ładnie, ael faceci zaczeli na nia inczej patrzec, umawiac sie. zawsze mozesz sie farbnac na blond a potem wrocic do naturalnego brazu itp.

Gość widze po mojej siostrze jak
tylko zapomniałam dodać że ona sie ufarbowała na cipie