Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uncle bens1

Ile szukacie lub szukaliście pracy..

Polecane posty

Gość uncle bens1
cholera jasna zaczynacie tu kłotnie prowadzić... a ja od czerwca jestem absolwentem i nie moge znaleźć pracy. fakt, jestem po studiach human. ale szukam czegos w biurze. i co ja mam pisac skoro i tek nie biora mnei pod uwage, bo nie mam teoretycznie doświadczenia, tylko praktyki z lat studnekckich! to jest kurwa Polska

Gość uncle bens1
a wydaje mi sie ze "chodzenie" za praca jest żle widziane... to taki desperackie podejscie - szukam i chodze i pytam...

Gość uncle bens1
up up pu

Gość jejejbut
hej. no to zalezy , jakie studia się konczy, i w jaki miescie sie mieszka. Ja jestem po humanistycznych , mieszkam w warszawie, ale trudno bylo ... bo ja wiem.. szukalam 4 miesiace - wyladowalam w biurze. wprawdzie bez doswiadczenia wczesniejszego - no ale chyba dali mi szanse :)

Gość ojtam123
po humanie praca ... nie znam ludzi ktorzy by dostali.. klepia bezrobocie..

Gość akakakakkakakak
a po jakich studiach najlatwije znalezc dobra prace?

Gość po technicznych
najpenwiej

ja jestem po studiach humanistycznych, pracy stełej w bardzo dużym mieście, szukałam 3 tyg, znalazłam stała, biurową, niedługo zaczynam:)

Gość wnerwionabezrobotna
A ja zmarnowałam 5 lat życia przez powiat obok mnie - należy im się więzienie za to co mi zrobili, od roku musiałam pobierać zasiłek - wsumie tak to wygląda - bo prawo jazdy lokalne coś sobie ubzdurało. Ja zaś nie chciałam chodzić na nocki w pracy za granicą. No to chodziłam bo mnie W SUMIE zmuszono - a inaczej co - zostawał zjazd i dalej mam to samo - albo to prawo jazdy sie uspokoi albo stanie się coś strasznego bo uważam, że sama w takiej sytuacji nie jestem, że nie liczy się nic tylko pomysły jakichś obłakańców szkolnych ze wsi. Ci ludzie to normalnie powinni siedzieć jak dla mnie za swoje wyczyny, a czepiają się mnie i czepiają. Zostaje ich zabić, a moja nienawiść do nich to już normalnie Mont Everest jest :( Dlaczego tak się dzieje, że jakieś dwa mośki wtrącają się 100 lat w cudze życie. jeszcze mnie okradli. No jak mozna o Polsce powiedzieć choć 1 dobre słowo. Nie da się :( Po prostu się nie da. Nigdzie. Na to należy napaść i to z atomem - może wtedy będzie cicho wreszcie w tym deklandzie :( No bo co innego - masowe ludobójstwa :(

Gość wnerwionabezrobotna
czasem wydaje mi sie, że tylko dlatego nie ma wojen, że nikt nie chce mieć na sumieniu milionów wybitych ludzi w Polsce. Dlatego tu wojny nie ma bo to sie nadaje jedynie do zagazowania. Poszlibyście do gazu? Żydzi poszli. Ciekawe czemu. Nie mieli zbyt czystych sumień. A wy? Wy byście im pouciekali. Pewnie tego sie boją. Zostaje im zrobic tu klatkę - ale jak. Nikt nie ma na to pomysłu i pewnie temu jest cicho - jak z tego zrobić klatkę. Znowu komuna. O fuj - tym się brzydzą. No to nic i tyle :( dziki wschód :(

Gość davi1981
dzień dobry polsko

Gość wnerwionabezrobotna
Powiem wam, że to co widziałam na Zachodzie to Moskwa w gettcie. Moskwa jako getto. Czy to ma sens? Pewnie tak kombinują. Jak otoczyć Moskwę i ją wykończyć. Da się tak? Raz już byli pod Stalingradem i nic z tego. Da się tak zrobić? kto im odpowie na to pytanie.

Gość wnerwionabezrobotna
Musieliby sobie MOIM ZDANIEM zacząć od Warszawy ale na to są zbyt pyszni. Od razu walą na Moskwę. No to mają moim zdaniem szanse zerowe. Bo co z Warszawą. No ale to znowu te polskie pogrzeby tak mieszają. Wszystko bez sensu i tyle. Wielkie polskie pogrzeby górą... a co jeden to mniej sensu :(

Gość wnerwionabezrobotna
A spadaj głupia furgonetko - po co mi twój polski? I twoja polska bieda. Każdy kraj da się przezyć jak się ma kasę, ale przeżyć Polske i jej biedę. O Boże! Ale martwię się, że ten Zachód taki głupi i pyszny - też tylko widzi swój zadek. A historia? Powinni jednak lepiej widzieć historię, ale oni... oni widzą tylko to co chcą. I tyle :( czyli kasę.

skoro wypowiadasz się na POLSKIM forum to zdabaj o to by Twoja wypoedz byłą zrozumiała, no chyba ze piszesz byleby pisać

Gość wnerwionabezrobotna
Powiem wam, że nie znoszę Zachodu. Są tak głupi i wredni, że już naprawdę nikt ich nie znosi mam nadzieję. trzeba spojrzeć gdzieś dalej bo te zera już mi bokiem wychodzą. Zostają mi jeszcze Niemcy, ale też są straszni na pewno choć może akurat będa lepsi bo nasi to już biją szczyty wredoty. A może wszystko przez ich głupotę bo dla nich nie ma Warszawy. Ale jest Moskwa. A to ciekawe - to niech po rusku pieprzą - jak dla mnie :(

Gość wnerwionabezrobotna
A ja nie jestem polonistką, żeby sie błedami przejmować stylistycznymi. jak będę w Polsce normalnie żyć - czy to jest mozliwe? Nie wierzę w to zupełnie. I tyle mnie obchodzi jakaś ...furgonetka. Ale się nazwałaś. może lepiej nazwij sie ZDZIRAWALĄCA SIĘ ZA ŚCIANĄ. Coś więcej pojme wtedy. :(

Gość wnerwionabezrobotna
Poza tym zobaczcie jak ona napisała i co tutaj. Ta cała furgonetka - też byki. Powiem wam jedna wiadomość tylko jest pozytywna w całości - teraz już nikt nie przejmnie się Warszawą. Za późno. Och jak dobrze - zawsze będzie gdzie wrócić. Choć czy tak powinno być? W razie co - piekło wokół Moskwy - a wszystko przez Polaskę i nawalonych Polaków. Skąd jest pijaństwo tutaj? O - to dobre pytanie. Rusek powie, że z Polski, a Polak, że od Ruska. No ja uważam, że pijaństwo jest z Polski i koniec :(

Gość wnerwionabezrobotna
No wiecie - nie wiem tego tak dokładnie, ale 90^ uważam, że ruskich Polaki spijali i tyle. I że pijaństwo jest to polski nałóg historycznie. choć mogę się mylic, ale czuję, że się nie mylę. :(

Gość wnerwionabezrobotna
I powiem wam módlcie się, żeby był koniec za 2 lata bo co będzie dalej to wszystko będzie na was. WSZYSTKO. I nigdy się z tego nie wykopiecie bo pijaństwo musi być od was - nie wiem - prześledźcie to sobie. Ja mam już tego dosyć :(

ja robię literówki, które są do zrozumienia a Ty piszesz jakoś nieskłądnie iw sumie nie wiadomo o co Ci chodz... w polsce żle na zachodzie żle... to wypierdalaj w kosmos:P

Gość wnerwionabezrobotna
I to właśnie zamierzam zrobić - trzymać z ruskimi, a Ciebie olać głupia furgoneto. W razie co to dzięki mnie najpierw walną w Warszawę. lepiej wybić 40 milionów niz 150 i sprawić by 40 melonów rżało ze śmiechu. No mam nadzieję, ze ktoś sie pofatyguje sprawdzić gdzie zaczęło całe to chlanie, ale nie sądzę , że w ruskich bo to jest rodzaj choroby umysłowej i nie wyglada mi to na takie panstwo. Jeszcze sobie poczytam , sprawdzę, ale tak by mi to wyglądało i tyle. Poza tym ruscy aż tacy wredni nie są jak Polaki. I tyle :( No wiecie - coś musi być dalej - no co innego? Nawet atoma nie macie - ręce do góry i koniec. A później dalej i tyle :( Co wiecej zostaje? Wojna z Chinami? A kto się odważy :(

Gość wnerwionabezrobotna
ciekawe, że dla ludzi za granicą nie ma warszawy - komu ci idioci płacą te swoje podatki. Jak się schleją, zaćpaja i zadymią to już mapa dla nich nie istnieje. Ani żadna geografia. A czego te tłumoki sie w szkole uczyły. Języka obcego? Historii? trudno orzec. ortografii. No szkoda, że nie ekonomii. Wiedzy o seksie :(

Gość wnerwionabezrobotna
Mówie wam - jestem tak dumna z siebie, że trzymam z Moskwą, że pojęcia nie macie. Zawsze coś. No z Warszawą trzymać sie nie da. To już samo życie moje i tyle. Wszystko powinno być podzielone jak za dawnych czasów, ale przypuszczam zostawią historycznie państwo kościelne i resztę dadzą Niemcom. Ruskom? Co ruskom - ich też trzeba poćwiartować. No bo co innego zostaje? Nic :(

Gość wnerwionabezrobotna
Oczywiście pod okupację niemiecką, a nie pod kolonizację. Już nie będzie nigdy żadnej kolonizacji - wszystko bez sensu. Osobiście uważam, że to jest wina Niemców bo takiej kolonizacji jak oni nie przeprowadzał nikt. Oni mieli kolonizację najdziwaczniejszą na świecie. Może ci nasi za granicą są tacy durni przez nich. No piją , palą, ale co oni wiedzą o kolonizacji. Nic - tyle co Niemcy tu byli, a oni tu zrobili 1 błąd jak dla mnie. Może wszystko przez to takie durne? Sama już nie wiem. Ale trzymać z Warszawą obecnie - błąd zasadniczy. No milionerzy polscy powinni z nia trzymać. jednak udawać, że nie istnieje - też idiotyzm. Obym się nie myliła bo może być ze mną krucho :(

Gość gsgsgsgg
co to za bałekot?? w jaki sposb trzymasz z moskwą?

Gość wnerwionabezrobotna
w sposób jaki uważam za jedyny mozliwy. Gdyby Rosja sę liczyła to już powinny padać proppozycje oddania Polski Rosji, a że się nie liczy to jest cicho. No ale co - trzymać ze swoimi? Bezsens równy jak dla mnie. Można trzymać tylko z Moskwą jak dla mnie - 100 tysiecy powodów. I 1 najważniejszy. Poza tym musze pamiętać o tym co widziałam od diabła. To już powinno byc. Nie ma tego czyli Rosji nie ma. A zatem zostaje napad na Warszawę i okupacja niemiecka w Polsce, a dalej 2 fronty na Moskwe i koniec. Jak się wszystkim znudzi szpiegowanie was czy tam OBSERWOWANIE - ja już nie moge :(

Gość wnerwionabezrobotna
Powiem wam - ta Unia Europejska jedynie was ratuje, ale co - wspólnota gospodarcza nie ma ma prawa głosu w sprawie wojny. Nato zostaje. A to już się nie znam. Nie przejmą się tym w razie co - moje zdanie. Ważne żeby zaczęli od Warszawy bo po nich - o tak nie może byc, że walną w Rosję bez Warszawy. To jest istotne miasto, a jak nie walną to wszystko przez wasze głupolowate pogrzeby i tyle. Jeden pogrzeb w tej Polsce :(