Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilka słow o top model

głupi top model Zula odpadła a zostały jakieś parchy

Polecane posty

Gość Kilka słow o top model

oczywiscie nie mówię o wszystkich moje faworytki : Kasia Smolińska (ale już i tak osiągnęła sukces mimo to jest cudna, charakterystyczna, ma wspaniałą twarz) Beata (100% modelki i na fotomodelkę rewelacyjna) dalej Pamela (ale ma troche zbyt pulchną twarz) Paulina Papierska? :/ nie lubię jej bo ściemniara z niej i cciągle robi z siebie niewiniątko. przez to że jest takim chodzącym kłamem mam nadzieje że nie wygra, ale pewnie wygra bo TVN, ITI, TUSK... przekkładmanie rulez zdecydowanie brzydkie: Paulina Pszech po zmianie włosów mi sie nie podoba ta prostaczka co jej włosy scieli i sie rzucała że umrze też jest beznadziejna taka blondi wysoka Anna ? ma coś brzydkiego na twarzy ;/

Gość top modelllllllllllllllllsssss
Zula odpadła i to dobrze, bo na modelkę się nie nadawała. Fajna babka, ale nie na modelkę. Jako jedyna nie bała się tych robaków, węży, skorpionów i na złe jej to wyszło, bo na zdjęciach wyglądała na taką nieobecną i rzeczywiście jej w ogóle na nim nie było widać. Inne przeżywały to i strach sprawił, że dobrze wyszły na zdjęciach. Z takimi gadami nie można się uśmiechać i ich strach dobrze odzwierciedlał ten cały klimat. Zuli się nie przyfarciło. Paulina ta blondi z grzywą wygląda dobrze i tyle ten program mógł jej dać. Na modelkę też się nie nadaje. Na początku taka pewna siebie co to nie ona nic ją nie obchodzi ma wszystko w dupie, twardy charakter. A w programie teraz taka bidna taka samotna i smutna. Ok wypadek i smierc mamy to nie powod do smiechu, ale po co to wywlekac? Tak latwo dala sie zmienic. Przeciez z wosami nie musiala zmieniac calego charakteru teraz takie niewiniatko. Nudna jak flaki. Powinna odpasc, bo robi wszystko by sie przypodobac i nie jest sobą. Chyba ze na kastingu stwarzala pozory zeby zablysnac. Najlepsza jest ta szara myszka. Szkoda, ze tancerce z nocnego klubu obcieli wlosy, ale i tak jest swietna. Do odstrzalu wedlug mnie teraz ta co stala w srodku przy ogloszeniu wynikow okropna