Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zażenowana

FANI SIATKÓWKI ROBIMY BOJKOT POLSATU

Polecane posty

Gość jestem zażenowana

Polsat nie pokaże transmisji meczu Polska - Brazylia, bo woli seriale!! Wchodźcie na stronę internetową polsatu i piszcie im wiadomości, jak będzie ich dużo to może zmienią zdanie. Nie każdy ma w domu polsat sport. A tv4 pokaże mecz lecha Poznań. Dołączcie się do akcji! To jest skandal która na wyłączność ma prawo transmisji meczów siatkówki rezygnuje z pokazania meczu, bo jakis hotel 52 jest wazniejszy. Skandal!!!!!

Gość no i masz racje
racja, skandal, zaraz do nich napisze

Gość fudamakaka
myslicie ze to coś da

Gość jestem zażenowana
to przynajmniej będą wiedzieć co o tym myślimy

Gość jestem zażenowana
mecz obejrzą ci, którzy mają Polsat sport. Ja mam, ale w domu, a w mieście gdzie studiuje już nie. i będę namawiać rodziców, żeby rezygnowali z cyfrowego Polsatu. Akurat niedawno dzwoniła inna firma i oferuje lepsze warunki. A jak będą wypowiadać umowę to dobitnie im powiem, że to właśnie przez ten brak transmisji

Gość gośćbety
W przypadku gdy Polsat będzie chciał od nas dodatkowej kasy, proponuję założyć stronkę na facebooku i bojkotować polsat i mistrzostwa.

Gość Matros
Bojkot Polsatu i Prawidłowo!!! może wreszcie ktoś z naszych pseudo polityków zaskoczy że mecze narodowej reprezentacji też należą do dobra narodowego i są elementem który scala polaków a szczególnie polską młodzież rozrzuconą po całym świecie. I wcale mnie nie dziwią wypowiedzi młodych ludzi którzy nie czują więzi z naszym państwem o patriotyzmie już nie mówie a to tylko dzięki takim ludziom jak właściciele Polsatu.

Gość gość
polsat proponował stacjom zakupienie meczy...żadna nie chciała, a tvp woli ładować kase w g*******e seriale. tak samo nikt nie chciał sie zareklamować na CAŁY ŚWIAT cieszcie się że polsat i plus i tak nóstwo dobrego zrobili dla polskiej siatkówki, a są prywatnymi przecież

Gość gość
dokładnie. Polsat wybulił grubą kasę, a potem związek (PZPS) zaczął handlować prawami na własną rękę. Okazało się, że z powodu tych machlojek wycofali się sponsorzy co z kolei zmusiło polsat do szukania środków gdzie indziej - transmisje tylko na płatnych kanałach. Każdy kij ma 2 końce.