Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara82

SLUB???

Polecane posty

Gość kara82
Chyba jednak bede sie rozgladac za jakims innym mieszkaniem, a jesli chodzi o pomoc to mam sie do kogo zwrocic. Tylko czemu to ja mam wszystko zmieniac? Czy ten dupek nie ma na tyle odwagi i rozumu zeby powiedziec ook nie kocham cie i sie wyprowadze.Nie bo to egoista jeden! Byle jemu jest dobrze. Reszta sie nie liczy! Ja moge jak [ies isc pod most, znudzialam mu sie to wypad!!!! :/ Po co mu wrzod na dupie nie??? Normalnie mnie rozwala. I to ze ,,ja nie jestem go warta,,!!! To jakas gra psychologiczna??? Chcial mnie jeszcze bardziej zdolowac??? Zgnebic??? To napewno bylo celowe posuniecie!!! Co za.....ochhhhhhhhhhhh

Gość kara82
Powiedzial tak zebym stracila poczucie wlasnej wartosci, zebym myslala jak to jestem glupia, brzydka, i wogole do niczego!!!! Jaka ja naiwna jestem!!!!!!! Zrobil ze mnie brzydkie kaczatko, zolze, ktora juz zawsze bedzie sama. Juz sie boje ze bede stara panna, mam 28 lat. Ja nie chce byc sama!!! Ale po co mi ten .... co szczescia mi nie daje i nie da??? Czasmi nie rozumiem sama siebie!

w dodatku wyjatkowo slabe bla bla bo nikt na nas nie krzyczy i nawet capslocka nie bylo

Gość ojojojojoj
czesto zastanawiam sie, tez dlaczego kobieta, ktora jest bita , poniewierana czy psychicznie maltretowana ma zbierac swoje manatki i wyprowadzac sie? Powinno byc tak,ze prawda dostaje nakaz wyprowadzi i zblizania sie do domu. Ale prawo jest jakie jest. Na szczescie , nie jestes w takiej sytuacji . Jesli masz duzo sily psychicznej , upartosci i checi walki mozesz probowac przeforsowac , by on sie wyprowadzil z waszego mieszkania. Pytanie czy warto wlozyc w to tyle emocji. Spalisz sie wewnetrznie i czas zdrowienia bedzie o wiele dluzszy. Sama musisz zastanowic sie czy warto? To bylo mieszkanie wynajete, wiec chyba lepiej zebrac swoje rzeczy i poszukac nowego lokum :-D. Nie musisz go urzadzac na nowo od razu. Odpocznj i popros o pomoc ta osobe, do ktorej mozesz zwrocic sie o pomoc i wsparcie. Za kilka miesiecy , powiesz, ze dobrze zrobilas i powoli wymazesz to z pamieci .

Gość kara82
Dzieki Oojojoj! Obym miala sily i przezyla to wszystko, nie wycofala sie. Bo wiesz najgorsze jest to ze on moze tak sobie tkwic w takim zwiazku. Najlepiej traktowac to tak jakby tego nie bylo, udAWac ze jest ok. Byc para, atak naprawde nia nie byc. Taki falsz, obluda. A jak znajdzie taka, ktora ,,bedzie go warta,, to sobie ja do domu sprowadzi, a co tam. Tak sobie mysle oczywiscie. Ale czemu tak jest ze ja wiem co POWINNAM zrobic a jednak nie UMIEM tego zrobic. Bo tak naprawde powinnam terzpakowac swoje rzeczy i sie wyprowadzic. A on jak wroci z pracy to niech sobie siedzi sam w 4 scianach, bo jest przeciez tego wart. Ale czemu ja tego wszystkiego nie umiem wdrozyc w zycie????? Niech mi to ktos wytlumaczy bo ja nie pojmuje samej siebie!!!!! Za kilka miesiecy powiem ze dobrze zrobilam - to bedzie teraz moje motto, ktore bede ciagle powtarzac!

Gość sergio da silva rerum
zawsze szczery czizas to, że opanowaliście do perfekcji schematy rozwijających się topików i prowokacji nie znaczy, że poza nimi na kafe nie przejawia się życie z życia wzięte, że tak się wyrażę a do autorki myślę, że powinnaś powalczyć o swoje nie wiem, czy możesz go wyrzucić, to może być problematyczne i czy do końca fair? ale możesz połowę rzeczy sprzedać, choćby ze stratą i wynieść się do koleżanki na jakiś czas a pracy nie powinnaś zmieniać, przynajmniej od razu niby dlaczego? nie powinnaś sama siebie karać nie będzie łatwo ale nie ustępuj, nie daj się zepchnąć

Gość ojojojojoj
moze ,bo jestesmy slabsze psychicznie :-) Trzymam za Ciebie kciuk Kolezanko!!!

Gość facet bez honoru
facet z klasa sam powinien sie wyniesc, do tego jest bezczelny i chamski, spakuj mu walizki

facet z klasa sam powinien sie wyniesc, do tego jest bezczelny i chamski, spakuj mu walizki" a jesli to jego mieszkanie to tym bardziej! i wrzucic fote na nk !

i ostentacyjnie skasowac konto na fb! a jak bedzie odjezdzal rzucic mu sloikiem pelnym guano w tablice :)

jak nie chcesz sie wyprowadzic to jak on bedzie w pracy to spakuj jego rzeczy. chamstwo za chamstwo