Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara82

SLUB???

Polecane posty

Gość kara82

Witam Mam doła.....Wspomnialam facetowi mimochodem o slubie a on na to nic. Podczas klotni wykrzyczal mi ze jakby chcial to by sie dawno ze mna ozenil, ale on nie chce, nie jestem jego warta! Po 3 latach zwiazku, 2 latach wspolnego mieszkania takie cos! Szok!!!!! I ze niby ja nie zasluguje na niego? Wyksztalcona, ladna, poukladana kobieta? A on co? Niezbyt wyksztalcony, uroda tez nie grzeszy, tylko kolesie sa dla niego najwazniejsi a ja zawsze na szarym koncu...I to ja nie jestem go warta? Co za tupet!!! To jest nienormalne, nie moge w to uwierzyc! Tak mnie potraktowac? A na dodatek najlepiej gdybym teraz zabrala swoje ciuchy i sie wyprowadzila, a mieszkanie ktore razem wynajelismy i urzadzilismy tak ot mu zostawic. Zapomniec i zaczac wszystko od nowa. Bo on dumny pan sie nie wyprowadzi. On zostanie z ladnie urzadzonym mieszkankiem, samochodem i wolny jak ptak A ja??? Ze zlamanym serce....i niczym wiecej!!! Ja tego nie wytrzymam....co za cham!!!!!!!

oczywiście że powinnaś odejść, skoro jego zdaniem nie jesteś jego warta, to po co ma się niby dłużej przy Tobie marnować? Bądź mądrzejsza i odejdź, a tym co wspólne się podzielcie. Przecież chyba coś takiego dacie radę zrobić? A jak będzie się stawiał, to sądownie też na pewno się to uda- będzie to co prawda kosztować czas i nerwy, ale nie ma sensu zostawiać mu wszystkiego. Z takich idiotów się rezygnuje.

Gość pablo111
To chodz do mnie? tez mam ladnie urzadzone mieszkanie :D

Gość kara82
Nie mam zamiaru sie prosic o milosc!!! A mialam nadzieje ze wreszcie znalazlam swoja druga polowke! Ale nie! Ja zawsze mam pecha i trafiam na beznadziejnych typow! Wiem ze musze to zrobic, wyprowadzic sie...Ale wiecie jak mi ciezko jak pomysle ze teraz wszystko, totalnie wszystko sie zmieni w moim zyciu??? Boje sie.....

Gość kara82
Myslisz ze mnie zdradzil? O tym nie pomyslalam, nie sadze...

zarty, zarciki :) jeszcze jakby napisala "na chwile obecna" to bylabym pewna ze to prowokacja polityczna

Gość kara82
zs - usmiechnelam sie dzieki Tobie! Chcialam tylko przez to powiedziec(urada nie....) ze on nie jest super macho na ktorego wszystkie laski leca wiec niech sobie nie mysli ze jest idealem!!!! Moja mama mowi ,,biedna bo glupia,,!! I ma racje. Od poczatku wszyscy mi mowili ze do siebie nnie pasujemy, ale ja bylam taka glodna milosci.......i nieszczesliwa w samotnosci.

glodna czy godna?" - Zs podejrzewasz ze to jednak szpieg z krainy krzyzowej?

Gość kara82
Racja! Chce godnego rozstania. Powiedzialam mu ze nie chce zadnej rzeczy, ktora jego jest. Niech zabierze wszystko swoje i da mi swiety spokoj, bo ja juz nie wytrzymuje tego psychicznie. Facetowi jest latwiej z nowym mieszkaniem jak kobiecie, w koncu ma tylu kolegow to niech mu teraz pomagaja w przeprowadzce i wogole. Ale nie! To ja sie mam wyprowdzic! Bo czemu nie! Tak mowi! Mozg sie lasuje! Skoro mnie nie kocha to niech odejdzie i da mi zyc dalej! On woli mnie zniszczyc. Zreszta sam powiedzial ze mnie psychicznie wykonczy!!!I ja bylm z takim typem 3 lata????? Co za slepota!!!!!! Boze daj mi sily odejsc od niego, spakowac sie, zamknac za soba drzwi i isc swoja droga!!!! Tak mi ciezko!!!

Gość kara82
Tym, ktorzy sobie ze mnie kpia - zs itd. - dziekuje! Znajdzie sobie inna ofiare!

mow mi proroku czizas" - no i masz babo placek, teraz sie bedzie chelpil :P

Gość kara82
ZS wiesz co? Masz racje, smiej sie !!! Skoro bylam taka glupia to niech sie teraz wszyscy ze mnie smieja! Nalezy mie sie!

Gość ojojojojoj
dasz rade, pomysl tylko 3 lata poszlo w bloto , ale nie cale zycie :-)

Gość Lady Marmolada :)
Ale macie kubełki 🖐️