Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy - Dociekliwy

Seks bez zobowiazań

Polecane posty

Gość Nowy - Dociekliwy

Co myslicie o seksie bez zobowiązań ? Wasze przygody lub doświadczenia ? A w szczególności jak wy Kobiety podchodzicie do tego tematu ?

Gość aquariuss
Z doświadczenia wiem, że dużo kobiet tak uprawia sex, jednak mało się do tego przyznaje. Nawet na forach. W sumie nie ma się co dziwić, takie kobiety uznaje się za puszczalskie, łatwe i boją się, że jak znajdą sobie tego jedynego (czyt. kasiastego) to si wyda jakie z nich niewiniątka.

Gość Nowy - Dociekliwy
Zawsze myślałem i wierzyłem że Polki nie szukają seksu ale tego jedynego "księcia z bajki" i żadne zboczenia nie im w głowie.

Gość aquariuss
Jesteś albo młody, albo nie doświadczony życiowo. Polki jak inne są z krwi i kości, mają takie same pragnienia jak inne. Stąd tak duży procent rowodów w PL, bo zdeżają się dwie idee. Z jednej nacisk starszych aby się jak najszybciej żenić (bo jak tak można mieszkać razem bez ślubu), a z drugiej wolny, swobodny tryb życia lansowany przez zachodnie kraje. Kobiety wychodzą w wieku 20 lat, twierdzac że nigdy nie zdradzą, a po 10 latach przychodzi im chcica! Już były takie tematy na kafe, typu "Pomimo, że wcześniej sama byłam przeciwko romansom to teraz rozumiem te kobiety"

Gość Nowy - Dociekliwy
tak tylko nie rozumiem dlaczego te dziewczyny wolą uprawiac seks z takimi "hamami" które potem i tak je oleje zamiast z porządnym facetem

Gość aquariuss
a co w tym nie rozumieć, dziewczyny same ich oleją, a nie oni je! Dziewczynie nie zależy na związku, stąd też taki temat. A jak nie zależy to dziewczyne nie interesuje wtedy charakter, aby sprzet dobry i dobrze ją zaspokoił.

Gość Nowy - Dociekliwy
Ostatnia wypowiedz amelki całkowicie wyrwana z kontekstu

Gość Nowy - Dociekliwy
Co masz na myśli dobry sprzęt opisz